31 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

Hoyer2 | Schorsingen en oprichting commissie na onstnapping 21 ongedocumenteerden uit barakken

HomeMediaHoyer2 | Schorsingen en oprichting commissie na onstnapping 21 ongedocumenteerden uit barakken

Urny Floran en Quincy Girigorie

Urny Floran, directeur gevangenis SDKK | Extra

De ontsnapping van 21 ongedocumenteerden uit de barakken van gevangenis Sentro di Detenshon i Korekshon Korsou, SDKK is onacceptabel voor minister van Justitie Quincy Girigorie.

In dat soort bewoordingen liet de bewindsman zich uit tijdens een persconferentie die hij gaf naar aanleiding van het incident.

Dat er van alles mis is met de procedures en dat er onder het personeel rotte appels zitten, was hem al langer duidelijk. Girigories antwoord daarop is nu een commissie in het leven roepen die een rapport moet uitbrengen met details waar de problemen liggen in gevangenis. Over vier weken moet het op het bureau van de bewindsman liggen. Plannen voor de oprichting ervan die lagen al klaar, aldus Girigorie.

Het incident van vorige week heeft dat proces in een stroomversnelling gebracht. Ondertussen is een aantal personeelsleden de toegang tot de werkvloer ontzegd. En is er onderzoek gestart naar hoe dit kon gebeuren.

De sfeer binnen de gevangenis was er aanvankelijk één van boosheid, zo zei gevangenis- directeur Urny Floran. De bewaarders voelde dat hun reputatie opnieuw een flinke deuk had opgelopen.

TIJD: 2:10

.

Bron: Radio Hoyer 2

5 reacties

  1. Ha, oprichten van een commissie ……: dat helpt!

    Hun rapport komt over enkele maanden, en dan: heeft het probleem zichzelf opgelost óf iedereen is het vergeten. Goed zo!

  2. Wat ook onacceptabel is, is het feit dat er een significante hoeveelheid kilo’s van het metaforische “Johnsons baby” poeder onverklaarbaar uit het politie bureau is verdwenen.

    En wanneer gaat deze minister ” Justus” de volgende “cryptische rebus” (ojo “”) oplossen en zich richten op in het oog springende witwaspraktijken, van ondernemende burgers van ” Keizerlijke Huize” , die naar Curaçaosche maatstaven in Pablo Escobar- achtige ” johnson baby powder” gefinancierde villa’s wonen in buurten waar de spreekwoordelijke “Jantjes” met de pet uit het gelderse boerendorp “Tiel” niet kunnen wonen, en hun belastingontduikpraktijken voor de zwaar passieve en ingeslapen belastingambtenaar met “kayo” op zijn zitvlak ,als “13” “plagen” in de “lucht” ervaren worden.

  3. Het lijkt alsof Urny Floran de bemoeienissen van Girigorie zat is. Het kan best zijn dat hij naar een andere baan op zoek moet.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties