Hoyer2 | PAR en MAN: Manifestanten Baoase hebben ongelijk over vrije toegankelijkheid strand

Annemaria Pauletta in gesprek met Peter Eikelenboom

Annemaria Pauletta fractieleider van de PAR

Justitie gaat onderzoek instellen naar de uit de hand gelopen manifestatie afgelopen vrijdag bij Boaose. Ondanks aanwezigheid van de politie konden de protestgangers vernielingen aanrichten en het terrein van het resort aan de Drielstraat betreden.

Het onderzoek richt zich daarom enerzijds op het politieoptreden en anderzijds op dat van de manifesttanten. De statenfracties van MAN en PAR hebben afzonderlijk hun afkeuring geuit over de manier waarop de manifestatie uit de hand liep. De rode lijn daarin is dat manifesteren ook vreedzaam kan gebeuren en dat als er sprake is van ilegaliteit, dat is aan te pakken via bestaande instituties.

Volgens Annemaria Pauletta fractieleider van de PAR werd de bestaande situatie bij Boaose slechts aangegrepen door een groep, die vaker van zich laat horen en die feitelijk tegenstellingen tussen blank en zwart probeert te creeëren. Pauletta vindt ook niet dat ze een punt hebben als het gaat om vrije toegankelijkheid van het strand.

TIJD: 4:41

Annamaria Pauletta

Bron: Radio Hoyer 2

Naschrift KKC

AD | ‘Alle stranden moeten vrij toegankelijk’

AD | ‘Alle stranden moeten vrij toegankelijk’

Een Reactie op “Hoyer2 | PAR en MAN: Manifestanten Baoase hebben ongelijk over vrije toegankelijkheid strand

  1. Abraham Mossel

    Eikelenboon is in dit gesprek aardig door Pauletta door de mand gevallen, laats sprak hem nog over de discriminatie kaarten die regelmatig tegen de macamba wordt getrokken, hij zegt tegen mij, ja daar heb ik ook vaak last van Abraham, ik ben net zo wit als een melk fles , jij hebt het geluk dat je aardig buin bent, wat je te danken hebt aan je Joodse kom af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *