27 C
Willemstad
• dinsdag 9 augustus 2022

Laatste reacties

Hoyer2 | OM: Vigilante publiceert onjuiste informatie

Norman Serphos in gesprek met Rick Hart

Norman Serphos in gesprek met Rick Hart | Extra

Ochtendkrant Vigilante heeft dinsdag een artikel met onjuiste informatie gepubliceerd. Dat beweert het OM. De krant opent met het nieuws dat bij een echtpaar, dat woont in de omgeving Mahuma, geen sprake is van witwassen, terwijl het afpakteam voor miljoenen aan goederen en huizen in beslag heeft genomen.

Volgens de krant heeft het OM opdracht gegeven alle goederen en huizen terug te geven.

Daar klopt niets van, zegt OM-woordvoerder Norman Serphos. Het echtpaar wordt wel degelijk verdacht van witwassen, alleen heeft het OM een verkeerde inschatting gemaakt van de hoogte van het bedrag dat witgewassen zou zijn.

De in beslag genomen auto’s en cashgeld zijn terug gegeven, aldus Serphos. Beslag op de woning en twee appartementencomplexen blijft gehandhaafd, zo heeft het Hof besloten nadat het echtpaar naar de rechter stapte, zegt de OM-woordvoerder.

Tijd: 1.49

Bron: Hoyer 2

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. @Mossel, vraagt, “heb jij ogen die door een Radio kan zien”. Beste @Mossel, Direct heeft ook televisie dus ik kan het allemaal in HD volgen.

  Zo kan ik zien dat Gonzalo Cuales met een zekere dedain en minachting naar zijn collega’s kijkt, zoiets van ik heb gestudeerd en jullie niet.

  Ik kom ook vaak in de buurt van Tesoro Plaza dus ik zie ook hoe Jachmin Pinedo zich als een prinses laat rondrijden. Blijkbaar is het heel wat als je met geleend geld een Radio en televisie station hebt.

  De laatste tijd heeft jammer genoeg niemand met problemen bij haar gemeld anders had ze het breed op de radio kunnen uitmeten en moesten we voortdurend horen hoe geweldig ze wel niet is voor haar medemens.

  Ik heb begrepen dat Jasje met Eithel getrouwd is, ben benieuwd of Eithel niet bang is om haar lek te prikken.

 2. @ Plasje, heeft het over dikke net tieten en dikke kont, Plajes een vraag, heb jij ogen die door een Radio kan zien wat voor kont en hoe groot de tieten zijn, kan je ook zien hoe groot de schaam lippen of balzak is???

 3. “Vigilante publiceert onjuiste informatie”. Ik moet zeggen ik heb ook geen hoge pet van Vigilante maar ik kan het wel begrijpen. Norman Serphos is elke ochtend uren met Radio Direct bezig dan hebben andere media geen kans.

  Ik moet zeggen dat achterlijke gedoe bij Radio Direct hangt me langzamerhand de keel uit elke medewerker moet een vraag stellen en die begin weer opnieuw met bon dia, bon siman, die flauwekul kost alleen maar tijd.

  Er zijn meer dan 30 radiostations maar het lijkt alsof Serphos in dienst van Direct is, de heren noemen elkaar bij de voornaam en zijn zo op elkaar gespeeld dat Serphos eerst het antwoord geeft en de vraag volgt daarna.

  En dan heb ik het niet eens over nep tieten en achterwerk.

 4. De VIGILANTE krant eigenaar een broer van nep advocaat met de zelfde achter naam, is vanaf zijn eerste editie als krant zo vals, dat je kan zeggen dat deze krant als eerste de NEP en FAKE berichten heeft uit gevonden en niet Google, deze riool rat is ruikt nog erger als als een ratelslang die twee maanden dood is.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...