Hoyer2 | Millerson Statenvoorzitter

Statenvoorzitter Junior Millerson in gesprek met Peter Eikelenboom

PAR-statenlid Junior Millerson nieuwe statenvoorzitter

Het was al te verwachten en nu is het een feit. PAR-statenlid Junior Millerson is de nieuwe statenvoorzitter. Het voorlezen van de stembriefjes in het parlement was eentonig, want alle 19 aanwezige parlementariërs kozen voor Millerson voor de bekleding van de functie.
Junior Millerson zag een jaar terug helemaal niets in de politiek, maar uiteindelijk besloot hij om, door zich aan te sluiten bij de PAR, een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Curacao.

Dat alle statenleden hem aanwezen als de nieuwe voorzitter, geeft Millerson voldoening.

AUDIO 2:38

Bron: RadioHoyer 2

3 Reacties op “Hoyer2 | Millerson Statenvoorzitter

  1. Mooi antw

  2. Abraham Mossel

    Je laat nu merken aan je schrijven, dat je niet verder dan de MFK school bent gekomen, als je goed had gelezen wat deze Millerson voor reputatie heeft wat betreft voorzitterschap bij diverse verrenigen. Het opleiden van diverse karate kampioenen is hem goed gelukt, en dat heb je als Gerrit en Ampolientje gaan lopen bleren en schreeuwen en blaffen als dollen honden in de staten, kan hij ze op een nette manier tot de orde roepen, en heeft daar geen bewaking voor nodig. Deze man zal zich ook niet laten inponeren door dat stelletje gaaios van de MFK/KdNT wat op de tribune zit.

  3. ericlapas

    Het is te hopen dat Millerson nog meer kwalificaties heeft, dan alleen een zwarte band karate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *