Hoyer2 | Martina: Red tape geen belemmering voor investeringen op Curacao

Bon Bini Business Summit 2019-Steven Martina

Minister Steven Martina van Economische Ontwikkeling denkt dat de Bon Biní for Business summit het economisch potentieel van Curacao kan presenteren. Op die manier denkt hij dat Nederlandse investeerders Curacao zullen uitkiezen om te investeren. Hij is één van de sprekers tijdens de summit.

Martina zegt dat in ieder geval drie bedrijven bekend gaan maken zaken te gaan doen vanaf Curacao. Dat is voor hem een teken dat investeerders wel degelijk geinteresseerd zijn in ons eiland. Dat de economie niet al te best draait, doet daar volgens hem niets aan af. De ondernemer ziet daar volgens hem juist de kansen.

Martina gelooft niet dat de vaak genoemde ‘redtape’ een belemmering is voor bedrijven om te investeren op Curacao. Hij vindt het overtrokken. De minister verklapt voorafgaand aan de summit dat een aantal bedrijven hun positieve ervaringen tijdens de summit zullen delen.

Martina vertelt wat hij verwacht van de summit.

Tijd: 2.39

Steven Martina.

Bron: Radio Hoyer 2

9 Reacties op “Hoyer2 | Martina: Red tape geen belemmering voor investeringen op Curacao

 1. Jan Haarlem, Schottes sloerie Stella van Rijn wordt in Forti door niemand serieus genomen en achter haar rug uitgelachen.

  Iedereen weet dat ze haar positie te danken heeft aan het schaamteloze kontlikken van Schotte.

  Ze is duidelijk niet gelukkig, ondanks de bijna 20,000 florin salaris per maand.

  Een dame in Campo wast zichzelf na haar werkdag en is schoon, Schottes slet Stella zal de rest van haar leven ‘s nachts wakker liggen van haar oerdomme vrijage met een corrupte narcistische MAVO3 fraudeur, moordenaar en vreemdganger.

 2. Jan Haarlem

  Niet om het 1 of ander maar van Rijn ziet er steeds onappetijtelijker uit, vieze vette kop eigenlijk. Neem aan dat zij ook ‘doorgelicht’ gaat worden?

 3. Red Tape is al erg maar de belastingdienst nog erger. Helemaal als kleine ondernemer. Ze weten niet wat ze daar doen maar sturen maar aanslagen en deurwaarders en raken steeds stukken kwijt!

 4. Wat moet potverdomme Schottes slet Stella van Rijn op deze foto?

  Uigerekend naast een minister van de zogenaamd integer MAN/PAR/PIN coalitie die haar de eerste dag na hun aantreden al uit Forti had moeten gooien!

 5. Uit dit gesprek maak ik opdat de grote bedrijven voorrang genieten en de kleinere/kleine bedrijven gewoon in de wachtrij plaats moeten nemen betreffende verkrijgen van vergunningen. Dus de red tape geldt alleen voor de kleinere/kleine bedrijven.

 6. Het kan niet anders dat het vreet aan deze pedante eikel dat Ruggenaath alle aandacht krijgt. Koeiman kan zijn borst natmaken want het kan niet anders dat deze man bij de volgende verkiezingen lijsttrekker wilt zijn.

 7. Joep Meloen

  Natuurlijk vormt Red Tape geen belemmering. Iedere ondernemer vindt het helemaal geweldig om jaren op een vergunning te wachten of tegen incapabele ambtenaren aan te lopen, die uit pure jaloersheid jou het leven zuur proberen te maken.
  Op welke planeet woont deze nitwit Martina ?

 8. Fantasy Island, wie wil daar nou geen zaken mee doen ……….

 9. Deze man doet me aan iemand van lichte zeden denken, alles is goed als we maar kunnen zeggen dat we investeerders hebben aangetrokken. Het had ook anders gekund, samen met de oerluie Koeiman hadden ze eerst kunnen kijken wat voor arbeidspotentieel wij hebben. Wat kunnen onze werkloze jongeren doen, en zo gericht gaan naar investeerders. Straks hebben wij weer wat financiële of andere dienstverlenende instellingen erbij waar voor een groot deel Nederlanders werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *