28 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

Hoyer2 | Gedrag mensen bij nieuw strand Mari Pampun onvoldoende

Hugo Clarinda in gesprek met Rick Hart

Bij Marie Pampoen werden de plannen omgegooid om koraal te sparen | Eva Vloon

Het Curacao Touristen Buro heeft eerder dan gepland een beheerder moeten aanstellen voor het nieuwe project op Marie Pampun. De eerste fase van het project is intussen afgerond en in gebruik genomen, maar door het gedrag van mensen blijkt het nodig dat er toezicht is.

Interim-directeur Hugo Clarinda herkent zich niet in de kritiek dat buurtbewoners onvoldoende op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het strand van Mari Pampun.

Clarinda legt uit waarom er eerder dan gepland een beheerder is aangesteld.

Tijd: 3.21

Bron: Radio Hoyer 2

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

  1. Peter van den Broek het is kunst en cultuur, hahahaaaaaaaaaaaa in Nederland zijn er ook een paar, dat noemen ze straatartiesten.

  2. Maandenlang wordt Marie Pompoen aan de boulevard geteistert door een idioot die elke avond enkele uren luid staat te trommelen .Niemand die iets doet .Zal je maar wonen ,milieupolitie geeft niet thuis.

  3. als men toendertijd rond 1981-1985 naar mijn vader had geluisterd, zou daar nu een geweldige boulevard met promenade zijn, waar iedereen terecht kon voor een wandeling, koffie, frisdrank,ijsje, broodje en gezelligheid….
    de marquette die hij gemaakt had heeft nog een hele tijd bij de UNA gestaan…
    maar ja, goeie ideeen worden vaak in de prullenbak gegeooid

  4. Niet te geloven dat alles zo snel mogelijk naar de klote geholpen moet worden. Als er niets is is het niet goed en als er wel faciliteiten zijn dan moet het hier op het eiland zo snel mogelijk naar de klote worden geholpen. Totaal geen respect voor wat dan ook. En als je er wat van zegt kun je een grote smoel krijgen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...