Hoyer2 | Drie afdelingen Curacao Medical Center na opening nog in Sehos

Clifton Wallé in gesprek met Rick Hart

Clifton Wallé HNO | Daily Herald-Althea Merkman

Patiënten kunnen voor 3 afdelingen nog niet terecht in het nieuwe ziekenhuis. Voor interventie/radiologie, radiotherapie en hartkatheterisatie zullen patiënten nog naar het oude ziekenhuis moeten, maar dit gebeurt wel onder verantwoording van het Curacao Medical Center.

Voornaamste reden is dat de apparatuur nog niet operationeel is in het nieuwe ziekenhuis. Volgens woordvoerder Clifton Wallé zal dit hooguit twee maanden duren. Dat de operatiekamers nog niet actief zouden zijn, noemt hij ‘fake news’.

De lijst van AT Osbourne die naar buiten kwam waarin melding wordt gemaakt van gebreken bij het Curacao Medical Center was een oude lijst, zegt Wallé. De jongste lijst is intussen behoorlijk opgeschoond. De woordvoerder benadrukt dat de patiëntveiligheid niet in gevaar is.

Wallé legt eerst uit welke afdelingen nog niet operationeel zijn in het nieuwe ziekenhuis.

Tijd: 5.10
.

Bron: Radio Hoyer 2

5 Reacties op “Hoyer2 | Drie afdelingen Curacao Medical Center na opening nog in Sehos

 1. Het blijft toch vreemd hoe Camelia-Römer, met publiek geld sinterklaas speelt zodat al deze figuren zonder enige know how hun bankrekening konden spekken.

  Als ik hoor dat die Camelia-Römer door alle bochten probeert te wringen om de slachtoffer van de ingestorte muur 5 jaar geleden tijdens de carnavalsoptocht geen compensatie te geven, moet het een walgelijk mens zijn. Dit terwijl de vrouw totaal geen moeite heeft om de bankrekeningen van deze Wallé, Betrian en die van haar eigen man te spekken.

 2. Maar ja , ze beweren nog steeds dat ze het zelf kunnen .
  Te groot voor een servet en veels te klein voor een tafellaken .
  Ach nog wat restpunten , je blijf lachen op ………..

 3. Waaraan herken je de “corrective action” managers op Curaçao?

  Zaken lopen nóóit zoals het moet. Zijn standaard te laat, Afspraken worden zeer makkelijk vooruitgeschoven of afgezegd. Gevolgen zijn nooit voor rekening van de managers. Iemand anders is altijd de klos. En de schuldige is sltijd iemand anders.

 4. Curacao revisited

  Schuif de beslissing maar af naar de specialisten.
  Weer een mooi voorbeeld van brandjes blussen: net doen alsof alles onder controle is, totdat er volgende week een volgende aap uit de mouw komt.
  “Restpunten”: mooie term om aan te geven dat het ziekenhuis eigenlijk niet af is, maar dat wij net willen doen alsof het wel klaar is

 5. Maak je salaris eens bekend, Clifton Walle.

  Daarvan hadden heel wat medicijnen gekocht kunnen worden.

  Iedere boerelul kan woordvoerder worden, heeft ranzige Ramsay Soemanta bewezen, daar hebben we geen duurbetaalde Walle voor nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *