Hoyer2 | BTP en Curoil: Invoeren van aardolieproducten aan regels gebonden

Franklin Sluis van BTP en daarna Yamil Lasten in gesprek met Rick Hart

Franklin ‘Chebu’ Sluis van Bureau Telecommunicatie en Post

Aardolieproducten kunnen door iedereen worden ingevoerd, wil diegene deze produkten verkopen dan is een hindervergunning nodig. Dat zegt Bureau Telecommunicatie en Post, BTP.

Er is nogal wat te doen om ingevoerde diesel door Inter Caribbean Trading & Shipping Company. De milieudienst heeft bepaald dat het bedrijf geen vergunning heeft en de door hen ingevoerde 500.000 liter diesel moet van het eiland af.

In een gisteren belegde gezamenlijke persconferentie van Curoil en Bureau Telecommunicatie en Post, op zich curieus door de onafhankelijke rol die het Bureau inneemt, distantieert met name Curoil-directeur Yamil Lasten zich van aantijgingen die Inter Caribbean Trading & Shipping Company afgelopen vrijdag deed in een persbijeenkomst. Volgens Lasten is zijn bedrijf zwaar beschadigd door alle onterechte aantijgingen. Hij kondigde aan naar de rechter te stappen.

Tijdens de vragenronde gaven eerst Franklin Sluis van BTP en daarna Yamil Lasten van Curoil antwoord op de vraag of alleen Curoil aardolieproducten mag invoeren.

Tijd: 4.35

Yamil Lasten

Bron: Radio Hoyer 2

2 Reacties op “Hoyer2 | BTP en Curoil: Invoeren van aardolieproducten aan regels gebonden

  1. Gelukkig is Sluis beter op de hoogte van de regels omtrent het invoeren van diesel dan hij was van de regels omtrent het invoeren van auto’s.

    Of niet, Omayra Leeflang?

  2. Ben benieuwd of de diploma’s van deze man gecontroleerd zijn, hij had moeite met een cursus praktijk diploma (deed ruim 15 jaar over) en haalde SPD vervolgens binnen 2 jaar? Ook schijnt hij ooit in decimalen te hebben vergist, 2 nullen voor de komma ipv achter de komma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *