Hoyer2 | Braam: ‘PAR monddood gemaakt door vriendjespolitiek, maar geen bewijs’

Eduard Braam in gesprek met Rick Hart

Braam: ‘PAR monddood gemaakt door vriendjespolitiek, maar geen bewijs’

Eduard Braam, voormalig PAR-voorzitter en voormalig Statenlid voor Korsou di Nos Tur, beschuldigt minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning Zita Jesus-Leito van vriendjespolitiek. De man van Jesus-Leito Edward Jesus is ten tijde van het tweede kabinet Whiteman in 2016, waar de PAR deel van uitmaakt, aangesteld als consultant voor het Multi Disciplinair Project Team.

Braam was destijds voorzitter van de gele partij en zegt er destijds niet mee naar buiten te zijn gekomen omdat hij deel uitmaakt van “het team van de PAR en de vuile was binnen wilde houden”.

De voormalig partijvoorzitter beweert nu dat Jesus-Leito met Pueblo Soberano afsprak, in ruil voor de aanstelling van haar man, haar mond te houden over het afzetten van Marvelyne Wiels. Die was toen nog gevolmachtigd minister en lag zwaar onder vuur. De PAR werd volgens Braam monddood gemaakt. Bewijzen hiervoor heeft hij niet of wil hij niet geven.

Braam legt uit waar het om draait en of hij Jesus-Leito er destijds op heeft aangesproken.

Tijd: 5.01

Bron: Radio Hoyer 2

5 Reacties op “Hoyer2 | Braam: ‘PAR monddood gemaakt door vriendjespolitiek, maar geen bewijs’

 1. Waarom is dit een nieuwsitem? Braambrakkadam is niet zomaar een Tambu-hit geworden. Ook houdt Braam waarschijnlijk vol zijn (vertrouwens)positie als arts nooit te hebben misbruikt.

 2. hoe durven dit soort figuren nog hun mening te geven in het openbaar.
  dit soort hoort thuis in de gevangenis….het zijn dieven en verkrachters…
  Maar die oude dames van de PAR deugen natuurlijk ook niet….
  zijn baantjesjagers en hebzuchtige hoogmoed waanzinnigen.
  dat is mij ook duidelijk, ze hebben tot nog toe niets gedaan voor Curacao.
  behalve gezorgd dat ze duurbetaald worden en lekker chique op vakantie kunnen op kosten van het land.
  ik hoop dat Rughenaath de moed heeft deze aan te pakken.

 3. Abraham Mossel

  @ Hans?, inderdaad, waar haald deze afgekeurde pedofil en jongentjes aftrekker Braam? de gore moed vandaan om zich uberhaudt nog te laten gelden in de media. De marionet ?van de voor drie jaar veroordeelde pathologische beroeps leugenaar Gerrit de ” roofvogel ” Raaf is weer eens omgekocht voor 5 $? om dit aanhandig te maken, het is een copy van wat Gerrit de Raaf?? af gelopen week in de staten naar voren heeft gebracht, wat een stakker is deze uitgekakte nep dokter. Trouwens Hans⌚ hoe lang woon je op deze curacrim klip?Weet jij niet dat hier een grote familie is ( hoofdzaak insest en ons kent ons ), je kan bijna niet iemand benoemen zonder dat je in de kijker komt als belangenverstrengenlaar, het is een bonk tantes, ooms, neven en nichten, achter neven, nichten bla bla ga maar door, voorbeeld Robby dos Santos half broer van Jamaloodin, Amparo dos Santos. Het hele eiland naait ??met elkaar, vooral met carnaval dan kijken ze niet zo nauw in wat voor pap ze in de kom hebben gegoten., een paar byside in die dagen is alleen om de grote jongen uit te hangen, Gerrit de Raaf???? heeft ze het geleerd met het gezegde, als het over negen maande een kippetje is eten we het samen op, mocht het een kindje zijn dan mag jij het helemaal voor je zelf hebben.?

 4. Ik zou zeggen eens een verkrachter altijd een verkrachter maar wat hij hier zegt, snijdt wel hout.

 5. Sinds ik de voor pedofilie veroordeelde Braam, een enge kwal van het ergste soort, innig draaideurcrimineel Schotte zag omhelzen na zijn zeteldiefstal doe ik iedere ochtend de krant open op zoek naar zijn rouwadvertentie.

  Maar… Braaam heeft volledig gelijk dat het riant betaalde baantje van de gepensioneerde echtgenoot van Zeta Leito aan alle kanten stinkt.

  En Zeta Leito heeft daar niet van geleerd, geeft haar zus nu een overheidsbaantje en als toetje nog een commissariaat bij de UTS.

  Beloofde Ruggenaath niet dat het met de nieuwe coalitie afgelopen zou zijn met vriendjespolitiek? Het tegendeel is waar!

  Vraag het de dochter van Kenneth Gijsbertha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *