26 C
Willemstad
• vrijdag 16 april 2021 04:19

ParadiseFM | 49.000 toeristen bezochten Aruba in maart

Bijna 49.000 verblijfstoeristen bezochten Aruba in de maand maart. Dat heeft het Arubaanse toerismebureau gisteren bekend gemaakt. Daarvan waren ruim 43.000 toeristen afkomstig uit Noord-Amerika. De rest kwam...

NRC | Curaçao verlengt lockdown tot 30 april

Flori Hofman De lockdown op Curaçao wordt zeker tot 30 april verlengd. Dat heeft premier Eugene Rhuggenaath donderdag bekendgemaakt, meldt persbureau ANP. Daarmee zal de avondklok, die tussen...

NTR | Curaçao verlengt lockdown, omdat er geen andere optie is

Oscar van Dam WILLEMSTAD – ‘‘Een versoepeling van de corona maatregelen op Curaçao is op dit moment geen enkele optie. We hebben te maken met de Britse variant,...

DH | Invest in kingdom relations, Council of State reemphasises

THE HAGUE--Relations in the Dutch Kingdom require constant investment, the Council of State reemphasised in its 2020 annual report. The relationship of mutual respect between governments and...

AntilliaansDagblad | Maatregelen Bonaire voorzichtig afgeschaald

Kralendijk - Gezaghebber Edison Rijna heeft tijdens de persconferentie van gisteren het risiconiveau verlaagd van niveau 6 naar niveau 5. Er is volgens Rijna verbetering opgetreden, maar hij...

AntilliaansDagblad | Perspectief politieplannen St. Maarten verdwijnt

Den Haag - Waar de voortgangscommissie eind 2019 optimistisch was over het Korps Politie Sint Maarten (KPSM), is het perspectief op verbeteringen nu erg laag. Anderzijds lijkt...
- Advertisement -spot_img
HomeLandenCuraçaoHij leefde lang maar niet gelukkig

Hij leefde lang maar niet gelukkig

Soms denken mensen dat ze maar kunnen doen en laten wat ze willen want iedereen is toch dom en hebben totaal geen waarde zolang je ze niet nodig hebt.

Op 29 Mei is er een aanklacht ingediend bij de Amsterdamse Openbare Ministerie tegen de heer van Assendelft van Wijck wegen oplichting, afpersing,doodsbedreiging, noem maar op!

Het heeft 5 uur geduurd voordat alles op papier stond zoveel was het.

Op maandag 4 juni vond er een vergadering plaats in een bekend restaurant in Den Haag waarbij 7 mensen betrokken waren waarvan twee speciaal hiervoor waren overgevlogen. Daar werd besloten om een eind te maken aan de criminele loopbaan van deze meneer van Assendelft van Wijck. Er werd een fonds opgezet om de directe kosten te dekken en gingen er mails uit naar:

– de Belgische Gazette,

– de Telegraaf,

– het Antilliaans Dagblad

– en de Amigoe

om advertenties te plaatsen waarin de schuldeisers opgeroepen werden om hun claims tegen deze meneer in te dienen op een bepaald e mail adres. Allemaal het werkterrein van deze meneer want als je hem hier wil pakken zegt hij dat hij in Nederland woont en als je hem in Nederland wil pakken zegt hij dat hij in België woont etc etc.

Daags na die vergadering, op 12 Juni, werd een tweede aanklacht tegen deze meneer bij de Openbare Ministerie in Amsterdam ingedien ook weer wegens oplichting, afpersing, doodsbedreiging en allerlei andere, nare dingen die je maar kan bedenken.

Nog voordat de advertenties in de kranten stonden liepen de onbetaalde rekeningen in de 8 cijfers en gelijk na de verschijning van die advertenties begonnen de ratten het schip te verlaten. Medewerkers, zogenaamde vrienden, booze buddies en zelfs vertrouwens- personen lieten deze meneer vallen en rende hij als een kip zonder kop rond langs alle schuldeisers met de belofte dat hij ze zou betalen als ze zich maar niet zouden opgeven als schuldeiser en dat hij moeilijk aan geld kan komen omdat hij in een scheiding ligt etc etc.

Meneer probeert door middel van vertragingstechnieken de scheiding op de lange baan te schuiven zodat hij niets hoeft te delen met zijn vrouw.

De 19e stond er een pracht artikel in dat miljonairs tijdschrift Quote in Nederland over dat Fantasy Island genaamd Kiki Beach wat ze heel gauw weer hebben weggehaald nadat ze die oproep in de kranten hadden gezien. De droom wat een nachtmerrie is geworden heet dat nou.

Het is nou een kwestie van dagen en dan is het afgelopen met deze man die een reeks mensen finaal heeft gerüineerd, gezinnen kapot heeft gemaakt, mensen mentaal heeft gesloopt zodat hij de rijke pief kan uithangen aan de St. Tropez bar of in de bar in Het Klooster elke vrijdag.

Ik heb zo vaak naast hem gestaan en zelfs hem een keer een huurder horen uit kafferen omdat de man een dag te laat was met de huur te betalen wat nota bene een fout van een bank was.

Ik heb zo vaak zijn “war stories” gehoord dat ik ze uit mijn hoofd ken, vermoeiend geloof me vooral omdat ik weet hoe hij aan al dat geld is gekomen.

Maar zeer binnenkort krijgt hij de rekening gepresenteerd en het zal een zure pil zijn en bedereigen en schreeuwen en stampen met een been zal niet helpen en zullen er een hele rij mensen staan die allemaal met een glimlach op hun gezicht zullen staan zwaaien als hij door de hekken van Koraal Specht zal verdwijnen voor een hele lange tijd.

Voor de bijslaap die hem Spaanse les geeft, hier is een Spaanse uitdrukking voor je ” A todo cochino viene su San Martin

Mijn pa had gelijk arrogantie komt voor de val.

Ik blijf lachen op deze klip want ze vragen zich allemaal af hoe ik aan alle informatie kom, simpel als je mensen goed behandelt geloven ze in je en helpen ze je op allerlei manieren.

Arthur Donker

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties