27 C
Willemstad
• dinsdag 5 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Hij leefde lang maar niet gelukkig

Soms denken mensen dat ze maar kunnen doen en laten wat ze willen want iedereen is toch dom en hebben totaal geen waarde zolang je ze niet nodig hebt.

Op 29 Mei is er een aanklacht ingediend bij de Amsterdamse Openbare Ministerie tegen de heer van Assendelft van Wijck wegen oplichting, afpersing,doodsbedreiging, noem maar op!

- Advertentie -

Het heeft 5 uur geduurd voordat alles op papier stond zoveel was het.

Op maandag 4 juni vond er een vergadering plaats in een bekend restaurant in Den Haag waarbij 7 mensen betrokken waren waarvan twee speciaal hiervoor waren overgevlogen. Daar werd besloten om een eind te maken aan de criminele loopbaan van deze meneer van Assendelft van Wijck. Er werd een fonds opgezet om de directe kosten te dekken en gingen er mails uit naar:

– de Belgische Gazette,

– de Telegraaf,

– het Antilliaans Dagblad

– en de Amigoe

om advertenties te plaatsen waarin de schuldeisers opgeroepen werden om hun claims tegen deze meneer in te dienen op een bepaald e mail adres. Allemaal het werkterrein van deze meneer want als je hem hier wil pakken zegt hij dat hij in Nederland woont en als je hem in Nederland wil pakken zegt hij dat hij in België woont etc etc.

Daags na die vergadering, op 12 Juni, werd een tweede aanklacht tegen deze meneer bij de Openbare Ministerie in Amsterdam ingedien ook weer wegens oplichting, afpersing, doodsbedreiging en allerlei andere, nare dingen die je maar kan bedenken.

Nog voordat de advertenties in de kranten stonden liepen de onbetaalde rekeningen in de 8 cijfers en gelijk na de verschijning van die advertenties begonnen de ratten het schip te verlaten. Medewerkers, zogenaamde vrienden, booze buddies en zelfs vertrouwens- personen lieten deze meneer vallen en rende hij als een kip zonder kop rond langs alle schuldeisers met de belofte dat hij ze zou betalen als ze zich maar niet zouden opgeven als schuldeiser en dat hij moeilijk aan geld kan komen omdat hij in een scheiding ligt etc etc.

Meneer probeert door middel van vertragingstechnieken de scheiding op de lange baan te schuiven zodat hij niets hoeft te delen met zijn vrouw.

De 19e stond er een pracht artikel in dat miljonairs tijdschrift Quote in Nederland over dat Fantasy Island genaamd Kiki Beach wat ze heel gauw weer hebben weggehaald nadat ze die oproep in de kranten hadden gezien. De droom wat een nachtmerrie is geworden heet dat nou.

Het is nou een kwestie van dagen en dan is het afgelopen met deze man die een reeks mensen finaal heeft gerüineerd, gezinnen kapot heeft gemaakt, mensen mentaal heeft gesloopt zodat hij de rijke pief kan uithangen aan de St. Tropez bar of in de bar in Het Klooster elke vrijdag.

Ik heb zo vaak naast hem gestaan en zelfs hem een keer een huurder horen uit kafferen omdat de man een dag te laat was met de huur te betalen wat nota bene een fout van een bank was.

Ik heb zo vaak zijn “war stories” gehoord dat ik ze uit mijn hoofd ken, vermoeiend geloof me vooral omdat ik weet hoe hij aan al dat geld is gekomen.

Maar zeer binnenkort krijgt hij de rekening gepresenteerd en het zal een zure pil zijn en bedereigen en schreeuwen en stampen met een been zal niet helpen en zullen er een hele rij mensen staan die allemaal met een glimlach op hun gezicht zullen staan zwaaien als hij door de hekken van Koraal Specht zal verdwijnen voor een hele lange tijd.

Voor de bijslaap die hem Spaanse les geeft, hier is een Spaanse uitdrukking voor je ” A todo cochino viene su San Martin

Mijn pa had gelijk arrogantie komt voor de val.

Ik blijf lachen op deze klip want ze vragen zich allemaal af hoe ik aan alle informatie kom, simpel als je mensen goed behandelt geloven ze in je en helpen ze je op allerlei manieren.

Arthur Donker

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Over the Pond minimarket robbed by two armed men

PHILIPSBURG--The cashier of a minimarket on Arch Road, a side road of Sucker Garden Road, was robbed at gunpoint late Friday afternoon, when two armed men entered...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juni 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...

ParadiseFM | Schotte nog steeds in onderhandeling met OM

Ex-premier Gerrit Schotte onderhandelt nog steeds met het Openbaar Ministerie over het geld dat hij terug moet betalen. In mei kreeg hij twee weken de tijd om...
- Advertentie -
- Advertentie -