27 C
Willemstad
• dinsdag 5 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Godett nog niet uit over politiek leiderschap

Archief foto
Archief foto

WILLEMSTAD — “Ik ben nog nooit weggeweest.” Dit stelt voormalig Statenlid Anthony Godett.
Hij heeft de lokale politiek niet vaarwel gezegd na de voor de oranje partij teleurstellend verlopen Statenverkiezingen van vorig jaar:

“Ik heb mijn functie ter beschikking van de partij gesteld. Nu ik heb kunnen constateren dat de partij vanaf oktober niets aan de reorganisatie heeft gedaan, heb ik besloten dat ik zelf de kar ga trekken.”

- Advertentie -

Bij de verkiezingen van vorig jaar verloor de FOL haar enige zetel in de Staten.
Een teleurgestelde Godett stelde dat hij zich terug zou trekken in zijn tuin en dat hij zich ging bezighouden met het verbouwen van groente en fruit en het zorgen voor zijn leguaan.
Nu, bijna acht maanden later, constateert Godett echter dat de leguaan dood is, maar dat ‘het goed gaat met mijn tuin en de vissen en de vogels’.
Hij bestrijdt dat hij indertijd de politiek heeft verlaten.

“Ik ben nooit weggeweest.
Ik ben nog steeds voorzitter van de partij en ben bezig met de reorganisatie.”

Godett stelt dat hij veertien jonge, enthousiaste en hardwerkende mensen heeft benaderd en dat hij met deze groep de partij weer nieuw leven wil inblazen.
Maar hij wil nog niet aangeven of hij zelf de nieuwe politiek leider van de partij zal worden, of iemand anders dit moet gaan doen.
Godett zegt er nog niet over uit te zijn.
Tijdens een radio-interview op Radio Mas vanochtend stelde hij hierover voormalig PAR-leider Emily de Jongh-Elhage te hebben benaderd.
Maar tegenover de Amigoe zegt Godett dat hij onder een voorwaarde met de FOL weer wil gaan leiden:

“Ik wil alleen met mensen die bereid zijn om hard te werken om de partij te gaan leiden.
We hebben werkpaarden nodig, geen sierpaarden.
Ons doel blijft het belang van de partij en dat van het eiland.”

Godett stelt dat hij bij de herdenking van het 44e jaar van de oprichting van de FOL op 5 juli, duidelijkheid zal geven of hij weer het politiek leiderschap van de partij op zich gaat nemen.

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, July 5, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

ParadiseFM | Experts leggen wet over topinkomens in Staten uit

Morgen zijn verschillende directeuren van overheidsentiteiten in de Staten. Ze komen uitleg geven over de wet die topinkomens binnen overheidsbedrijven aan banden legt. Deze technische briefing is...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...
- Advertentie -
- Advertentie -