PBC | Actieve coronabesmettingen Curaçao blijven gelijk

Persbureau Curacao Het aantal mensen dat op dit moment besmet is, is 65, net als gisteren. Er kwamen weliswaar vijf nieuwe positieve gevallen bij, maar vier mochten hun...

NOS | Formatie op Curaçao – net even anders dan in NL

Verslaggever Jurgen van den Berg vanochtend op NPO radio 1 in gesprek met NOS correspondent Dick Drayer over de formatie nav de installatie van de nieuwe Staten. Rond...

NOS | Kruisgesprek NOS over vliegveld Sint Maarten

Verslaggever Jurgen van den Berg vanochtend op NPO radio 1 in gesprek met NOS correspondent Dick Drayer over het stopzetten van coronasteun door Knops op Sint-Maarten. Nederland en...

Column Youp | Popster op Urk

Is die Haga nog bij elkaar? Of is zijn kompaan Smolders inmiddels ook al voor zichzelf begonnen? En had Thierry nou wel of geen corona? En was...

Column Kunneman | Bijl

Juridische column mr. Frank Kunneman Een boete van meer dan een half miljard euro is niet meer extreem hoog als een bank zijn compliance onvoldoende op orde heeft....

Column Hessels | Van red tape naar red carpet

Door Armand Hessels Ruim 25 jaar geleden uitte de directeur van een belangrijke overheidsentiteit tegen mij zijn frustratie over de enorme bureaucratie die investeerders moesten ondergaan om nieuwe...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Curaçao weer in lockdown

HomeNieuwsGezondheidParadiseFM | Curaçao weer in lockdown

Ook de plachi di dia keert weer terug, op zondag mag niemand op de weg.

Voor de komende twee weken geldt er weer een lockdown in Curaçao, de maatregelen gaan in vanaf woensdag 24 maart.

Iedereen moet binnen blijven om zo min mogelijk contact te hebben met anderen, met name vanwege de snelle verspreiding van de Britse covid-variant. Het uitgangspunt wordt weer: blijf thuis.

De avondklok blijft hetzelfde, tussen half 5 ‘s ochtends en 9 uur ‘s avonds kun je vitale boodschappen doen. Ook de plachi di dia keert weer terug, op zondag mag niemand op de weg.

Restaurants en truki pans mogen alleen open voor delivery en afhaalmaaltijden.

Plachi di dia nummerbord dagen:

Ma / Do: A, D, F, G, H, K, BF, Z, WA, SpKen

Di / Vr: B, J, L, N, R, U, MF

Wo / Za: S, T, V, X, Y

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. @LaStiwz
  He nazi, dhr Goebbels zou trots op je zijn. Iedereen die het niet met mij eens is moet weg. De ultieme natte droom van elk linksgekkie (ja nazi’s/nsdap waren linksgekkies)

 2. @Redactie: kan die ongelooflijk dommer bagger van @Iris en @Sandra niet verwijderd worden.
  Ik vind zoiets gevaarlijk. Dat de meeste lezers hier om moeten lachen snap ik wel, maar je hebt altijd een of andere minder geestelijk bedeelden die die onzin gaan geloven.

  Dit zijn geen wappies. Dit zijn Überwappies.

 3. Tuurlijk en nog meer angst zaaien en kom vooral niet met mensen in contact want dan zouden we elkaar over de waarheid kunnen vertellen! Hoeveel landen zijn erop de aarde!? Nou zoveel varianten zullen er nog komen en we zullen voor altijd in lockdown blijven.
  We moeten ons gezonde mensen verstand gebruiken, dan voelen we op onze klompen aan dat er niks van klopt. De overheid is er niet meer ons, ze zijn tegen het volk.
  Alle natuurlijke middelen om gezond te blijven word verboden, alleen de gifspuit het vaccin zal ons redden! Nou echt niet, zodra de gevaccineerde in contact komt met het corona ( griepvirus nu corona genoemd) zal het veranderen in een ontembaar beest en dan zullen mensen massaal ziek worden en sterven.
  Het vaccin is experiment op de mensheid, zelfs de levensverzekering als men die heeft komt te vervallen zodra men zich heeft laten vaccineren.
  Waarom? Omdat die weten wat er aan de hand is en faillissement willen voorkomen omdat ze weten dat er ontelbare doden zullen vallen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties