31 C
Willemstad
• zondag 25 juli 2021 12:04

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Curaçao weer in lockdown

Ook de plachi di dia keert weer terug, op zondag mag niemand op de weg.

Voor de komende twee weken geldt er weer een lockdown in Curaçao, de maatregelen gaan in vanaf woensdag 24 maart.

Iedereen moet binnen blijven om zo min mogelijk contact te hebben met anderen, met name vanwege de snelle verspreiding van de Britse covid-variant. Het uitgangspunt wordt weer: blijf thuis.

De avondklok blijft hetzelfde, tussen half 5 ‘s ochtends en 9 uur ‘s avonds kun je vitale boodschappen doen. Ook de plachi di dia keert weer terug, op zondag mag niemand op de weg.

- Advertentie -

Restaurants en truki pans mogen alleen open voor delivery en afhaalmaaltijden.

Plachi di dia nummerbord dagen:

Ma / Do: A, D, F, G, H, K, BF, Z, WA, SpKen

Di / Vr: B, J, L, N, R, U, MF

Wo / Za: S, T, V, X, Y

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. @LaStiwz
  He nazi, dhr Goebbels zou trots op je zijn. Iedereen die het niet met mij eens is moet weg. De ultieme natte droom van elk linksgekkie (ja nazi’s/nsdap waren linksgekkies)

 2. @Redactie: kan die ongelooflijk dommer bagger van @Iris en @Sandra niet verwijderd worden.
  Ik vind zoiets gevaarlijk. Dat de meeste lezers hier om moeten lachen snap ik wel, maar je hebt altijd een of andere minder geestelijk bedeelden die die onzin gaan geloven.

  Dit zijn geen wappies. Dit zijn Überwappies.

 3. Tuurlijk en nog meer angst zaaien en kom vooral niet met mensen in contact want dan zouden we elkaar over de waarheid kunnen vertellen! Hoeveel landen zijn erop de aarde!? Nou zoveel varianten zullen er nog komen en we zullen voor altijd in lockdown blijven.
  We moeten ons gezonde mensen verstand gebruiken, dan voelen we op onze klompen aan dat er niks van klopt. De overheid is er niet meer ons, ze zijn tegen het volk.
  Alle natuurlijke middelen om gezond te blijven word verboden, alleen de gifspuit het vaccin zal ons redden! Nou echt niet, zodra de gevaccineerde in contact komt met het corona ( griepvirus nu corona genoemd) zal het veranderen in een ontembaar beest en dan zullen mensen massaal ziek worden en sterven.
  Het vaccin is experiment op de mensheid, zelfs de levensverzekering als men die heeft komt te vervallen zodra men zich heeft laten vaccineren.
  Waarom? Omdat die weten wat er aan de hand is en faillissement willen voorkomen omdat ze weten dat er ontelbare doden zullen vallen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AntilliaansDagblad | Verhoudingen door covid op scherp

‘We kunnen het risico niet nemen dat jij ons besmet omdat je nog niet bent ingeënt’ | Antilliaans Dagblad Willemstad - ,,Wij kunnen het risico niet nemen...

AntilliaansDagblad | ‘Deltavariant alarmerend op Curaçao’

Uit de berichten van de lokale autoriteiten en het ophogen van risiconiveaus bleek deze week al dat het aantal besmettingen met het coronavirus weer snel toeneemt op...

ParadiseFM | Boechi werkt mee aan campagne tegen kindermishandeling

Rapper Boechi gaat meewerken aan een campagne tegen kindermishandeling. Dat meldt Caribisch Netwerk. Het gaat om een campagne voor de stichting Veiligheidshuis Curaçao die de nadelige effecten...

Democracy now! | Friday, July 23, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 23 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | RIVM: ‘Alarmerende toename corona in het Caribisch gebied’

Het aantal SARS-CoV-2 infecties stijgt op de CAS-BES eilanden. In de week van 15 tot en met 21 juli 2021 kregen 646 personen op de Caribische eilanden...
- Advertentie -