27 C
Willemstad
• dinsdag 15 juni 2021 05:36

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | MAN: leraren vaccineren tijdens paasvakantie

“Zo kan de rust in het onderwijs terugkeren.” | Extra

Leraren tijdens de Paasvakantie vaccineren. Dat is het nieuwste idee van politieke partij MAN. Door alle leraren te vaccineren, zouden volgens MAN de scholen na de paasvakantie weer open kunnen.

Aangezien de leraren tijdens vakanties de mogelijkheid en tijd hebben om zich te laten vaccineren, pleit MAN-parlementariër Giselle Mc William voor vaccinatie van zoveel mogelijk docenten.

“Nu docenten thuis zitten, kunnen ze gevaccineerd worden waardoor de scholen na de paasvakantie weer open kunnen”, aldus Mc William. “Zon kan de rust in het onderwijs terugkeren.”

- Advertentie -

Het voorkomen van verspreiding van het virus was voor minister van Onderwijs Steven Croes (MAN) reden om de scholen sinds maandag op slot te doen. De scholen blijven in ieder geval tot het einde van de paasvakantie dicht.

Bron: Nu.cw

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. Mooie metafoor @William, heel mooi: “Ballonnetjes oplaten!
  Daar zijn ze goed in. Van die zoethoudertjes, lege retoriek.
  1.000 koeien, spacetravel, ideeënbus van Miss “Poes”.

  Ballonnetjes die opgelaten worden waaien ook heel snel weg, net als de ideeën van 1.000 koeien en spacetravel van Steven Martina.

  Dat krijg je als jan en alleman Minister kan worden, dan moet je steeds ballonnetjes oplaten voor het kraaltjes en spiegeltjes electoraat om de schijn te wekken dat je zinvol invulling geeft aan je ambt van 18K per maand, die nog miss Poes nog Stevie Martina waard zijn.

 2. Nu bekend is dat kinderen ook corona kunnen krijgen en ook kunnen verspreiden kunnen de leerkrachten wel gevaccineerd worden dat is dus een in een klas van 30? Zet echt zoden aan de dijk.

 3. McW houdt ervan ballonnetjes op te laten, net als haar partijgenoot met z’n 1000 koeien.
  Dezelfde McW die haar dochter laat ‘vrijwilligen’.
  Het zijn echte randdebielen bij elkaar.

 4. Mcwilliam kon niet eens een significante aantal stemmen voor haar partij halen, en nu denkt zij leraren te kunnen overtuigen. Kansloos.

 5. Weer een irrelevante commentaar van de man. Gisteren had die martina het over de “ donut” economie. Lachen man, want een randdebiel. Misschien wil hij meer dunkin’ donuts op het eiland. Sufferd.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NU | Bonaire pakt als laatste Nederlands-Caribisch eiland wegwerpplastic aan

Bonaire gaat samen met het Wereld Natuurfonds (WNF) werken aan het verminderen van het wegwerpplastic, meldt het Antilliaans Dagblad. Het eiland is het laatste eiland van Caribisch...

NU | Bonaire meldt nul nieuwe besmettingen, geen doden en niemand in het ziekenhuis

Bonaire heeft maandag geen nieuwe besmettingen en coronagerelateerde sterfgevallen gemeld. Ook had het Nederlandse eiland in het Caribische gebied geen personen met COVID-19 in het ziekenhuis liggen. Bonaire...

NTR | Ombudsman: Tweede Kamer moet armoede eindelijk aanpakken en stoppen met ‘flauwekul’

John Samson DEN HAAG – De Nationale Ombudsman doet een dringend beroep op Kamerleden om de armoede en ongelijkheid in de Caribische gemeenten eindelijk aan te pakken. “Ophouden...

DH | Ottley signs bilateral agreement for food assistance programme

PHILIPSBURG--Minister of Public Health, Social Development and Labor VSA Omar Ottley says he has received final approval from the Netherlands for the food assistance programme. This was...

AntilliaansDagblad | Nieuwe kans voor selectie Curaçao vanavond

Willemstad - De nationale selectie van Curaçao maakt vandaag opnieuw kans een plek te bemachtigen in de finaleronde van de WK-kwalificatie van Noord- en Centraal-Amerika. Zaterdag haalde Curaçao...

AntilliaansDagblad | Plan voor verbetering bestuur PJIA

Philipsburg - De ministerraad heeft een plan goedgekeurd om het ondernemingsbestuur (corporate governance) op Princess Juliana International Airport (PJIA) te verbeteren. Hiermee wordt de rol van de Corporate Governance Council...
- Advertentie -