25 C
Willemstad
• dinsdag 30 november 2021 04:46

Laatste reacties

- Advertentie -

Nu.cw | MAN: leraren vaccineren tijdens paasvakantie

“Zo kan de rust in het onderwijs terugkeren.” | Extra

Leraren tijdens de Paasvakantie vaccineren. Dat is het nieuwste idee van politieke partij MAN. Door alle leraren te vaccineren, zouden volgens MAN de scholen na de paasvakantie weer open kunnen.

Aangezien de leraren tijdens vakanties de mogelijkheid en tijd hebben om zich te laten vaccineren, pleit MAN-parlementariër Giselle Mc William voor vaccinatie van zoveel mogelijk docenten.

“Nu docenten thuis zitten, kunnen ze gevaccineerd worden waardoor de scholen na de paasvakantie weer open kunnen”, aldus Mc William. “Zon kan de rust in het onderwijs terugkeren.”

Het voorkomen van verspreiding van het virus was voor minister van Onderwijs Steven Croes (MAN) reden om de scholen sinds maandag op slot te doen. De scholen blijven in ieder geval tot het einde van de paasvakantie dicht.

- Advertentie -

Bron: Nu.cw

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. Mooie metafoor @William, heel mooi: “Ballonnetjes oplaten!
  Daar zijn ze goed in. Van die zoethoudertjes, lege retoriek.
  1.000 koeien, spacetravel, ideeënbus van Miss “Poes”.

  Ballonnetjes die opgelaten worden waaien ook heel snel weg, net als de ideeën van 1.000 koeien en spacetravel van Steven Martina.

  Dat krijg je als jan en alleman Minister kan worden, dan moet je steeds ballonnetjes oplaten voor het kraaltjes en spiegeltjes electoraat om de schijn te wekken dat je zinvol invulling geeft aan je ambt van 18K per maand, die nog miss Poes nog Stevie Martina waard zijn.

 2. Nu bekend is dat kinderen ook corona kunnen krijgen en ook kunnen verspreiden kunnen de leerkrachten wel gevaccineerd worden dat is dus een in een klas van 30? Zet echt zoden aan de dijk.

 3. McW houdt ervan ballonnetjes op te laten, net als haar partijgenoot met z’n 1000 koeien.
  Dezelfde McW die haar dochter laat ‘vrijwilligen’.
  Het zijn echte randdebielen bij elkaar.

 4. Mcwilliam kon niet eens een significante aantal stemmen voor haar partij halen, en nu denkt zij leraren te kunnen overtuigen. Kansloos.

 5. Weer een irrelevante commentaar van de man. Gisteren had die martina het over de “ donut” economie. Lachen man, want een randdebiel. Misschien wil hij meer dunkin’ donuts op het eiland. Sufferd.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

Democracy now! | Monday, November 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 november 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Curaçao start in december met boosterprik

Curaçao gaat ook starten met het toedienen van de boosterprik tegen Covid-19. Dit heeft de secretaris-generaal ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN), Sharon Melfor, bevestigd. In...

Nu.cw | Schouten: “Integrale aanpak nodig voor herstel koraal”

De bescherming en ontwikkeling van koraal in Caribisch Nederland is alleen mogelijk met een integrale aanpak. Zo schrijft minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit in...

PBC | Ansary veroordeeld tot schadevergoeding van meer dan 1 miljard gulden

met vonnis | Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Husgang Ansary moet meer dan een miljard gulden aan schadevergoeding betalen aan Ennia, exclusief de wettelijke rente vanaf 2017. Dat is...

PBC | Curaçao sluit grenzen voor Omicron-variant

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Curaçao heeft sinds gisteren de grenzen gesloten voor reizigers uit een land waar wijdverspreid de Omnicron variant van Covid19 is. Vooralsnog gaat het om landen...
- Advertentie -