28 C
Willemstad
• zondag 4 december 2022

Extra | Journaal 2 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, December 1, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 1 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, November 30, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 30 november 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

CN | 1xBet dichterbij officieel faillissement

Met PG advies | Eric Mertens - CasinoNieuws.nl Ruim een jaar geleden werd online goksite 1xBet failliet verklaard door een rechter op Curaçao. Het bedrijf ging in beroep...

Democracy now! | Tuesday, November 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

Nu.cw | Gilmar ‘Pik’ Pisas bij kennis, geen inwendige bloedingen

“Pisas heeft geen inwendige bloedingen en hij krijgt nu medicijnen om zijn bloed te verdunnen en stolling tegen te gaan”, aldus Van Heydoorn | Nu.cw

“Gilmar ‘Pik’ Pisas heeft geen hersenbloeding gehad”, dat meldt MFK-voorzitter Sithree van Heydoorn aan NU.cw. “Pisas is bij kennis, maar wat er precies is gebeurd, weten de artsen nog niet.

Volgens de voorzitter is Pisas vanochtend ten val gekomen, maar wat de val heeft veroorzaakt, kan hij niet zeggen, ook niet of de MFK-voorman onwel is geworden.

“Pisas heeft geen inwendige bloedingen en hij krijgt nu medicijnen om zijn bloed te verdunnen en stolling tegen te gaan”, aldus Van Heydoorn. Daaruit kan geconcludeerd worden dat het om meer dan een simpele val gaat, maar dat wordt niet bevestigd door Van Heydoorn.

“De komende 24 uur blijft Pisas in ieder geval in het ziekenhuis en zal hij gemonitord worden”, zegt Van Heydoorn. De bloeddruk van de MFK-leider is goed, stelt ook Eduard Braam, vijfde op de lijst van MFK en arts van beroep.

Bron; Nu.cw

Artikel delen

27 reacties

 1. @Isch
  Ik zou mij eerst beter informeren over de vaccins i.p.v. onwaarheden en onrust te zaaien. De eilanden hebben Pfizer/ BioNTech ontvangen en niet AstraZeneca.

 2. @Maryn…
  Ik hoop dat je geen PAR-ist bent, want anders moet je de kokosnoot die net uit je darmen is gekomen weer opeten….. Hij stond hiervoor op de PAR-lijst, klungel…..

 3. @Brian Sprock
  “Even ter duidelijkheid…. ik ben niet dezelfdeBrian S die hier regelmatig post. Ben er eerder op geattendeerd dat er een brian s hier post en heb geen flauw idee of ik dezelfde mening heb als die brian s.”

  Als u niet dezelfde mening hebt als B.S. bent u een gezegend mens. Uw enige pech is dat u dezelfde initialen heeft. Gelukkig heb ik daar geen last van.

 4. @Rudy
  Je opmerking klopt niet omdat bijmijn weten Braam ooit gepromoveerd is.
  M.a.w. hij is geen Dr.
  Of hij was MD, of drs. of Msc.
  Hij mag zich dus geen arts meer noemen dankzij het feit dat hij zijn broek niet kon aanhouden vgs het tuchtcollege voor de gezondheidszorg.

  @LaStiwz
  Zo ben ik. Ik wens niemand het slechte toe. Ik hou niet zo van het boemerang effect.
  Prima dat jij er anders over denkt.

 5. @William zegt: “…Dit wens je niemand toe…”

  Ik denk dat jij één van de weinigen bent.
  Ik ken er wel een stuk of 20 die ik dit toewens.
  Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ben ik niet de enige.

 6. Even ter duidelijkheid…. ik ben niet dezelfdeBrian S die hier regelmatig post. Ben er eerder op geattendeerd dat er een brian s hier post en heb geen flauw idee of ik dezelfde mening heb als die brian s.

 7. Nogmaals beterschap voor de heer Pisas!. We hopen op een spoedig herstel. Ongeacht iemands politieke voorkeur. We hebben al problemen genoeg en kunnen dit er echt niet bij gebruiken.
  Voor het overige verzoek ik de redactie Knpiselkrant de heer B.S. voor een jaar in de ban te doen. Black list. Voor dergelijke brutale en ongemanierde querulanten dient hier geen plaats te zijn. Overigens opmerkelijk dat zijn initialen overeenkomen met het niveau van zijn schrijven. Maar dat terzijde.

 8. Nogmaals beterschap gewenst voor de heer Pisas. Laten we hopen dat hij spoedig weer hersteld. We hebben al problemen genoeg en dit kunnen wij er nu niet echt bij gebruiken. Ongeacht politieke voorkeur van wie dan ook.
  Voor het overige verzoek ik de de redactie Knipselkrant de heer B.S. voor een jaar in de ban te doen; black list. Voor dergelijke kennelijk gefrustreerde querulanten dient hier geen plaats te zijn. Overigens wel opmerkelijk dat zijn initialen overeenkomen met de kwaliteit van zijn schrijven. Een bizar toeval

 9. Om zijn bloed te verdunnen en stolling tegen te gaan??
  Heeft hij het Vaccine gehad?. Bloed-stolling blijkt een gevolg van de Vaccine die wij hier krijgen. Zijn er meer die in elkaar zakken door bloed -stolling wens ik dat graag te weten. Zal voorlopig dat Vaccine niet nemen tot nader onderzoek.

 10. Eduard Braam is toch geen echte arts? Ik dacht dat hij een low life minderjarige patientje-neuker was. Je kunt toch niet arts zijn EN minderjarige patientje-neuker??? Op de kieslijst van de MFK staan valt daarentegen wel heel erg goed te combineren met het minderjarige patientje-neuken.

 11. Het is de hoogste tijd dat de redactie van de knipselkrant eens fors ingrijpt. Insinuaties die Brian S naar voren brengt is asociaal.
  Vrijheid van meningsuiting wil niet zeggen dat men allerlei schofterige opmerkingen kan en mag maken.
  Laten we hopen, of men wel of niet op de MFK gestemd heeft, dat dhr Pisas geen nadelige gevolgen heeft van zijn val hedenochtend.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -