DolfijnFM | Plachi di Dia is alleen voor boodschappen

De ontheffing is persoonlijk, dus medepassagiers die na de avondklok meerijden, moeten ook een ontheffing hebben.

Plachi di Dia is niet bedoeld om de dag dat je op straat mag ook op straat gaat. Dat zegt de politie. De maatregel is bedoeld om mensen de mogelijkheid te bieden om boodschappen te doen, niet om sightseeing tours te maken.

De boete voor overtreding van Plachi di Dia is 750 tot 1000 gulden. Alleen auto’s waarvan de bestuurder een ontheffing heeft mogen voor andere doeleinden de weg op.

De ontheffing is persoonlijk, dus medepassagiers die na de avondklok meerijden, moeten ook een ontheffing hebben.

Bron: DolfijnFM

3 reacties

 1. De politiestaat is weer begonnen. Dit keer niet in Duitsland, maar het kleine eilandje Curacao. Zelfs het leger wordt massaal ingezet, niet om noodsteun te verlenen, maar om nummerbordjes te controleren. Intussen worden er 45 dik betaalde figuren ingevlogen om prikjes te zetten. De incompetentie straalt ervan af MAAR we hebben toch laten zien dat we geen MUCHA MANDA zijn.

 2. Hulpstichting Skuchami
  Stichting P.S.I. – Skuchami is een ambulante geestelijke gezondheidszorginstelling. Via dit kanaal verleent de overheid geestelijke zorg in verband met de coronacrisis. Skuchami zit namens de overheid, in het crisisteam coronavirus.

  Skuchami wordt als eerste opgeroepen om psychische hulp te bieden.

 3. Dolfijn is er louter en alleen nog maar voor godsvrezende, schijtluizerige ongecilviseeren klaarblijkelijk.

  Steek dat nummerbordje toch in de corpulente aars van Maarten Schakel of in die gore nietszeggende smoel van Egon Sybrandy!
  Wat nou deze opportunistische proleten hebben zelfs al het zinkende schip van DolleHein al verlaten?

  Van de regen in de drup zal ik maar zeggen beste heren..

  Allright nu snap ik wél wéér waarom dit nieuws is bij Welfijn.fm
  Er is geen nieuws te melden dus dan maar dit waardeloze bericht…

  NB:
  We kunnen altijd nog gezellig gaan lopen en wel de hele godgandse dag en niet zoals voorgeschren door onze vertegenwoordigers van het proletariaat. Het proletariaat zélf heeft zelfs een mooie keuze, een coronïtis busje nemen of lopen: héén nepotistische haan in Forti die daar naar kraait! De status quo handhaven heeft meer prioriteit want alleen dan komt de zilvervlo straks weer binnen uitDen Haag.
  Dus indien u niet het juiste kenteken heeft en voor die dag en gezellig voor de toko/restaurant wilt gaan zitten kan dat ten alle tijden zolang zij geopende zijn…
  Dat gebeurt nu ook al want zuipen is belangerijk en mag gewoon anders breekt pas écht de pleuris uit.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties