27 C
Willemstad
• woensdag 6 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Extra vluchten KLM en ArkeFly

KLMWillemstad – In verband met de verwachte drukte in de kerstperiode voert de KLM begin januari één extra vlucht uit tussen Amsterdam en Curaçao. Dit meldt de nieuwste Chata Newsletter. Navraag door deze krant leert dat ook ArkeFly dan extra zal vliegen.

Advertentie

- Advertentie -

De toegevoegde KLM-vlucht is op 2 januari 2014 en wordt uitgevoerd met een Airbus 330-300 rechtstreeks tussen Schiphol en Hato.
Vertrek uit Amsterdam is om 12.35 uur met aankomst op Curaçao om 17.55 uur.
De terugvlucht vertrekt om 19.00 uur en arriveert de volgende dag om 10.20 uur in Nederland. Chata is blij met de extra vlucht.

Lara Soetekouw, area manager TUI en ArkeFly voor Aruba, Bonaire en Curaçao en gevestigd op Curaçao laat desgevraagd weten dat ArkeFly begin januari twee extra vluchten zal inzetten vanaf Hato ‘om alle toeristen vanuit Nederland op tijd naar huis te brengen’.
De extra KLM-vlucht tijdens de kerstperiode, rond de jaarwisseling sluit aan bij de vraag die dit jaar in de ‘forecast’ staat en de beschikbaarheid van vloot en bemanning aan de kant van KLM.

Dat zegt Raymond Reedijk, commercial director van KLM Dutch Caribbean, Greater Antilles & Suriname.
Maar hij wijst erop dat KLM vanaf 23 december 2013 en tot en met 24 februari 2014 een extra frequentie vliegt in het winterschema.

,,Met andere woorden: KLM vliegt een negende vlucht per week in deze periode op de maandag met een Airbus A330-200 (30 stoelen businessclass en 213 stoelen economyclass ).”

De Airbus A330-300 op 2 januari heeft een configuratie van 30 stoelen in de businessclass en 262 stoelen in de economyclass.

Advertentie

To Top

- Advertentie -

Artikel delen

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, July 5, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

ParadiseFM | Experts leggen wet over topinkomens in Staten uit

Morgen zijn verschillende directeuren van overheidsentiteiten in de Staten. Ze komen uitleg geven over de wet die topinkomens binnen overheidsbedrijven aan banden legt. Deze technische briefing is...

Democracy now! | Monday, July 4, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 4 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Opinie | De VN, zelf bestuur en zelf beschikking

Door Lucita Moenir Alam, Arjen van Rijn en Kees Flinterman Op 15 december 1955 heeft de Tiende Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in Resolutie 945(X) de Nederlandse...

ParadiseFM | Campagne voor een nieuw nationaal wapen Curaçao

Curaçao moet een nieuw nationaal embleem hebben. Cultuurminister Van Heydoorn heeft daarom een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Iedereen kan aan de wedstrijd meedoen. Vandaag wordt het startschot gegeven voor...
- Advertentie -
- Advertentie -