Extra | Journaal 31 juli 2020

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

Een Reactie op “Extra | Journaal 31 juli 2020

 1. Het valt op dat extra journaal nu ook op TeleCuracao adverteert, Ja TeleCuracao gisteren hebben ze nog hun 60 jarig jubileum gevierd. Nou gevierd? Het was vrij sober allemaal. Triest om te zien dat een televisie maatschappij in 60 jaar geen enkele vooruitgang heeft gemaakt.

  Toch denk ik dat TV Direct de slechtste van allemaal is die moeten het vak nog leren, blijkbaar heeft Jachmien Pinedo niet genoeg van Mavis Albertina haar mentor afgekeken.

  Bij TV Direct leggen ze te veel nadruk op uiterlijk vertoon, zo zien we elke avond die oude Gonzalo Cuales met wat op een carnaval bril lijkt, het nieuws presenteren.

  Behalve uiterlijk vertoon staat de ego van Jachmien Pinedo de vooruitgang van de zender in de weg. Zo hebben ze daar een mevrouw met een zware bovenwinden accent die persé interviews in het Engels wilt houden, daar kan niemand een touw aan vast knopen.

  TeleCuracao moet zich alleen met goed nieuws bezig houden anders kan dat als kritiek op de regering opgevat worden en kan zo de stekker eruit.

  Het trieste van allemaal is de zender van Mavis Albertina, blijkbaar heeft ze niet de middelen om meer personeel in dienst te nemen en moet ze met haar overgewicht en plas problemen uren in beeld blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *