Extra | Journaal 30 maart 2020


Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

2 Reacties op “Extra | Journaal 30 maart 2020

 1. Het vervelende van deze persconferenties is dat er niets nieuws verteld wordt.
  Het heeft m.i. Ook weinig zin iedere avond hetzelfde, afwijking daar gelaten, te vertellen.
  Idd L Fer is de clown van de club en een schandelijk figuur?
  Uitermate onintelligent, meer een window dressing.

 2. Het blijft een raadsel waarom journalisten elke keer weer optrommelen om aan die poppenkast van een persconferentie mee te doen.

  Een persconferentie waarbij journalisten maar 2 vragen mogen stellen en als ze te lang over de eerste vraag doen lopen ze gelijk de kans om de 2de vraag niet te mogen stellen.

  Dit allemaal terwijl de heren en dames achter de tafel ellen lange monologen houden en steeds in herhaling vallen en in feite niets nieuws vertellen. Vandaag zagen we weer Lesley Fer de man is nationale rampenbestrijder nou het lijkt meer een nationale schande.

  Zoals altijd laat Direct TV weer van haar asociale kant zien door 2 verslaggevers te sturen dus dan mogen zij anders dan de anderen 4 vragen stellen.

  Onze epidemioloog spreekt zich zelf tegen maar de verslaggevers mogen maar 2 vragen stellen dus zijn ze bang om op de epidemioloog te reageren want dan lopen ze kans om de 2 vragen die ze de hele nacht op liggen broeden niet te mogen stellen.

  De epidemioloog had het over dat wereldwijd 80% van de geïnfecteerden lichte klachten ontwikkelen en toch zegt hij als het virus zich in de samenleving had verspreidt dan hadden we dat in de ziekenhuis opnames gemerkt.

  Hoe zit het met die 80% waar je net over had, epidemioloog? O shit 1 vraag kwijt. Kom op verslaggevers slaat de handen in één en boycot die poppenkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *