28 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

Extra | Journaal 20 december 2019

HomeMediaExtra | Journaal 20 december 2019


Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands.

Bron: Extra

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. ……”De Giro bank was niét verplicht om een bedrag van Naf 10.000 te garanderen”….

  Er is dus helemaal geen deposito garantie regeling , niet eens voor Naf 10.000, het is een ex gratia betaling, een betaling uit medelijden zeg maar.
  De CBCS werkt al 20 jaar aan een garantieregeling, wat doen die lui daar eigenlijk behalve zichzelf dure salarisopslagen en bonussen toekennen?

  En de Banken die voor deze garantie regeling hadden moeten betalen, die ontspringen de dans? De burger trekt wederom aan het kortste eind.

  Wel dikke winsten voor de banken, grof verdiend over de ruggen van de rekeninghouders via hoge interest-, bank- en administratiekosten.

  En als de banken er een potje van maken dan moet de burger ook weer dokken?
  Schoften zijn het, die Bank- en CBCS bestuurders.

  En nu moet een met bankdirecteuren heulende ex CBCS directeur, die 30 jaar deel is geweest van dit lakse en corrupte CBCS regime al die jaren royaal mee heeft gesmuld uit de salaris en bonusruif, gaan onderzoeken hoe dit met de Giro heeft kunnen gebeuren en wat er mis is gegaan?
  Weer een tegen alle principes van Goed bestuur indruisend voorbeeld van belangenverstrengeling.

  Een ex CBCS directeur die zijn eigen falen moet onderzoeken.

 2. Bij de top van de cbsc stelt het klootjesvolk niets voor. Het is alleen een nummer. Er is alleen een garantie regeling voor de top van de cbsc en managers van privatebanken, overheids n.v’s en politici.
  Ben blij dat ik maar 8 gulden op mijn rekening van een bank op curacao heb. De rest is veilig op een bank in Nederland die wel een garantieregeling heeft.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties