30 C
Willemstad
• maandag 20 mei 2024

Extra | Journaal 17 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, May 16, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 16 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, May 15, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 15 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 14, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Elsevier | ‘Vrouwen in Duitse asielopvang op grote schaal verkracht’

HomeMediaElsevier | 'Vrouwen in Duitse asielopvang op grote schaal verkracht'
Het azc in Giessen biedt plek voor 6.000 asielzoekers. Veel van hen zijn man. - Foto:EPA
Het azc in Giessen biedt plek voor 6.000 asielzoekers. Veel van hen zijn man | EPA

Vrouwelijke bewoners van het grootste asielzoekerscentrum van Duitsland worden op grote schaal aangerand en verkracht door mede-asielzoekers.

Die verontrustende mededeling staat in een brief die vier vrouwenorganisaties in augustus stuurden aan Duitse politici. De inhoud van de brief circuleerde al een tijd rond op neonazi-fora, maar het bestaan ervan is nu bevestigd door een van de organisaties, meldt het AD.

In het asielzoekerscentrum in Giessen verblijven momenteel 6.000 mensen, veel te veel volgens de organisaties. Het merendeel daarvan bestaat uit alleenstaande mannen, die vrouwen aanzien voor ‘loslopend wild’.

Bang

Berichten van verkrachting, aanranding en dwangprostitutie komen dermate vaak binnen bij de vrouwenorganisaties dat het niet meer om ‘enkele incidenten gaat’.

Vrouwen zouden slapen in hun normale kleren en ‘s nachts niet naar het toilet willen, uit angst te worden aangevallen. De organisaties roepen op om aparte kamers en toiletten voor vrouwen en kinderen in te richten.

Bendeoorlogen

Naast seksuele intimidatie zouden er ook volgens het AD ook bendeoorlogen afspelen in het azc. Asielzoekers uit Balkanlanden gaan regelmatig op de vuist met Eritreeërs en Somaliërs. ‘Zij zijn erg racistisch en willen helemaal niet met zwarten uit Afrika onder één dak leven,’ zegt psychiater Klaus-Dieter Grothe tegen de krant. De wantoestanden zouden zich overigens niet beperken tot het azc in Giessen.

Bron: Elsevier

Dit artikel is geplaatst in

14 reacties

 1. @ Tuna, weet jij wie handelt naar iets als het hun uitkomt? Dat is de wereld, mensen zoals jij. Waar het besef dat er een echte God is niet bij past. Mensen die de rug keren niet alleen naar de echte God, maar ook naar de vreselijke dingen die in de wereld.
  Toen het artikel over de vluchtelingen verscheen heb ik mijn visie gegeven. Ik werd direct gelijk gesteld met van alles en nog wat. Nu zijn we enkele weken verder en begint de waarheid boven water te komen. En wat doe jij dan direct, juist jij valt mij weer op mijn geloof aan. In plaats dat jij op het artikel reageer, val je mijn geloof aan.
  In de toekomst kom ik met meer keiharde feiten op het moment dat het toepasselijk is. Echter weet ik nu al dat jij dat niet eens gaat lezen, maar gelijk in de aanval gaat.
  Heb je de moeite genomen om naar de link van YoHo te gaan? Dit staat er onderanderen in: Muslims raped over 300 Swedish children and 700 women in first 7 months of 2013 TIP OF THE ICEBERG as 90 percent of them go unreported

  Ik zie daar geen reactie van je. Of wacht je totdat ik YoHo gelijk geef om dan op mij af te reageren?

  Durf je nog test aan?
  Ga naar youtube tik in plannend parenthood of copier op deze link: https://www.youtube.com/watch?v=iPyn2_Tdizs

  E blog wat je ervan vindt. Dit is de wereld. Een wereld die NIET in de echte God gelooft. Een wereld die totaal onder de invloed van de duivel staat. En jij bent een van zijn supporters. Want je zegt er niks over. Je valt de duisternis niet aan alleen de waarheid.

  Of moet een moslim eerst je vrouw of dochter verkrachten om in actie te komen?

  God heeft een ieder de vrijheid gegeven te kiezen tussen het goede en het kwade. Zij die voor het kwade hebben gekozen komen eens voor de ECHTE God te staan en dan is het te laat om van gedachte te veranderen en krijg je het verdiende.

  Onthoud een ding, die foetus is al een persoon. Het voelt en lijd pijn. Op andere momenten wordt zo’n foetus in een couveuse geplaatst om het leven te reden. Hier wordt het commercieel verhandelt.

  Fijn is dat.

 2. Ik reageer niet op Peter, maar op jou en je geweldige christelijke opstelling die je hier laat zien, je valt steeds meer door de mand, christelijk zijn is iets als het je uitkomt.

 3. Ja Herbie, want mensen van jouw geloof zijn natuurlijk de braafste, toch? En buiten dat ..stel je voor een ander geloof, dat kunnen we niet toelaten natuurlijk. Deze mensen van andere geloven zijn natuurlijk niet het bewijs dat er een god bestaat, want zo stelde je dat toch Herbie?, alle geboortes waren toch dat “bewijs” van dat mythische mannetje in de hemel? Ik ben blij dat ik jouw arrogantie niet heb, het is namelijk zo onchristelijk en behoorlijk fundamentalistisch en vooringenomen ten opzichte van de naasten die je toch lief zou moeten hebben, en niet alles over dezelfde kam zou moeten scheren. Kom maar weer met wat spreuken om jezelf te rechtvaardigen.

 4. Eerst werd de brief ontkend … toen werd het “geframed” als een waarschijnlijke valse brief die “stemmingmakend” is op bepaalde extremistische websites en nu geeft de duitse overheid het bestaan toe, maar is uiterst ontstemd over het uitlekken ervan.
  Erg bizzar er wordt door de “Gutmenschen” meer stennis gemaakt over het uitlekken van een (onthullende) brief, dan over het lot van vrouwen die verkracht worden.

 5. Zo, voor al diegene die mij voor weet ik allemaal hebben, hier is bewijsm. Al dat negatieve critici op mijn persoon en mij geloof. Hier is stap 1. Stap 2 volgt zo. Nu dat het bekend is geworden en zij niet meer in het kamp terecht kunnen, volgt de buurt. Dus de eerst volgende slachtoffers zijn de meisjes en of vrouwen in de buurt. En dan stap 3, alles opeisen en het islam keihard invoeren.
  Wacht maar he komt er zo aan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties