Eerste bijeenkomst 1 Tim Magno

1 Tim MagnoWILLEMSTAD — De politieke beweging 1 Tim Magno houdt aanstaande zaterdag een bijeenkomst in Hòfi Biesheuvel. De beweging, mede-opgericht door Aubert Wiels, de broer van de op 5 mei vorig jaar vermoorde politicus Helmin Wiels, stelt zich in te zetten voor het behoud van zijn politieke nalatenschap.

De bijeenkomst wordt gehouden van 18.00 tot 21.00 uur.
Aanwezigen zullen in staat worden gesteld kennis te maken met wat de beweging voorstaat, welke doelen zij heeft en hoe zij denkt deze in de praktijk te zullen realiseren.
Er zullen tal van sprekers het woord voeren.
Een van hen is Aubert Wiels, die in zal gaan op alles wat vóór en na 5 mei vorig jaar is gebeurd. In het persbericht van 1 Tim Magno wordt de broer van Helmin Wiels omschreven als ‘de broer die altijd samen, achter en naast zijn broer Helmin heeft gestaan’.

De broer die de strijd van Helmin Magno Wiels moet en wil voortzetten, zodat zijn dood niet voor niets is geweest.”

Aanwezigen kunnen zich zaterdag ook als lid van de politieke beweging inschrijven. Verder zullen vertegenwoordigers van 1 Tim Magno uit Bonaire en Aruba aanwezig zijn. 1 Tim Magno stelt te zijn opgericht, rekening houdend met de druk van de leden en het constante verraad van de huidige regering ten aanzien van de strijd van Helmin Wiels.

Bron: Amigoe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *