30 C
Willemstad
• dinsdag 18 mei 2021 19:01

ParadiseFM | 50.000 mensen volledig gevaccineerd

Meer dan 50.000 mensen op Curaçao zijn inmiddels volledig gevaccineerd. Zij hebben beide coronavaccinaties ontvangen. Ruim 80.500 mensen hebben hun eerste prik ontvangen. Bijna 83.000 mensen hebben...

Democracy now! | Tuesday, May 18, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 18 mei 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Motie Staten vraagt meer versoepelingen, waaronder avondklok naar middernacht

De Curaçaose regering wordt in een motie van het parlement vandaag verzocht de coronamaatregelen verder te versoepelen. En dat op de dag dat premier Rhuggenaath in een...

Nu.cw | 62 Procent inmiddels gevaccineerd, prik nu vanaf 16 jaar

62 Procent van het aantal mensen op Curaçao dat gevaccineerd mag worden heeft inmiddels een eerste prik gehad. Er is dus nog een grote groep, ruim 30...

DolfijnFM | Groep acht van de Emmy Bertholdschool moet EFO toets hoofdrekenen over doen

WILLEMSTAD – Groep acht van de Emmy Bertholdschool moet de EFO Hoofdrekentoets overdoen. Afgelopen dinsdag deden ze die toets voor het eerst. Maar door een vergissing van...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Zes nieuwe coronacases op Curacao

HomeMediaDolfijnFM | Zes nieuwe coronacases op Curacao

Vanochtend is er een extra persconferentie met minister president Eugene Rhuggenaath | Persbureau Curacao

Zes nieuwe coronabesmettingen over het weekend op Curaçao. Zaterdag kwamen er vijf bij en gisteren, zondag, nog een.

Twee daarvan staan in verband met de bestaande clusters. Van vier is geen verband ontdekt, en zijn dus vooralsnog losse cases. Het totaal aantal actieve cases is nu 32. Vanochtend is er een extra persconferentie met minister president Eugene Rhuggenaath.

Live volgen met Nederlandse vertaling doe je on air via 97.3 FM, en de belangrijkste updates lees je via de Dolfijn FM Nieuws Facebookpagina en Instagram.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

 1. Corona is gewoon de nieuwe realiteit, we zijn aan de 1ste golf ontsnapt op een manier die we ons eigenlijk niet konden permitteren. Maar corona is er en het gaat ook voorlopig niet weg.
  Accepteren en gewoon doorgaan.

 2. Sprak vanochtend bij Mangusa tijdens het kopje latte drinken van een hele aardige oude mijnheer het volgende;”we lopen hier 10 jaar achter”, daarom lukt het ook niet vooruit te komen. We zijn blijven steken.
  Erg jammer dit.

 3. Inderdaad @William, het is te triest voor woorden, Ivar Asjes van PS heeft ons met die idioot Lesley Fer opgezadeld.

  Vandaag zagen we weer een andere idioot, Maharo Isenia, de man is communicatiedirecteur van de overheid en stond voor te lezen als een kind van 10.

  Maharo Isenia is communicatie directeur zonder een studie communicatie wetenschappen maar heeft de functie aan Suzy Camelia Römer te danken.

  Het blijft zo in dit land, het gaat niet om wat je kan maar wie je kent. Laten we eerlijk zijn, als zo een eikel als Isenia zich directeur mag noemen, kan dit land toch nooit vooruit gaan.

 4. Een dome clown als Fer is niet eenvoudig te vinden. De man is de ultieme disgrace elke gulden die je aan zo’n maf figuur is er 1 teveel. Behanfen met goud ziet er niet uit. Echt waar hbbn
  ze die clown in ‘s hemelsnaam vandaag gehaald!! Het kan toch niet zo zijn dat je een gekwalificeerd mens bent omdat zoonlief voetbalt. If zie ik dit nu verkeerd.

 5. Het lijkt er op dat we weer richting een lockdown gaan en daar mag deze regering zich zelf wel aanrekenen. Iedereen zag op TV life dat de rampencoordinator Fer totaal geen kaas van rampenbestrijding heeft gegeten.

  De man staat bij de simpelste vragen met zijn bek vol tanden. De man schijnt elke maand een bedrag van rond 20K op te strijken, schandalig.

  Tijdens de lockdown zagen we alle ministers toneel spelen op TV maar er zijn geen enkele maatregelen genomen om verspreiding te voorkomen.

  Op een gegeven moment was Corendon, KLM en TUI die beslisten wat er gebeurde en Ruggenaath maar schreeuwen, “Ik ben commander and chief”. Ja thuis op je vrouw en kinderen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties