28 C
Willemstad
• zaterdag 8 mei 2021 11:46

PBC | Ook VBC roert zich om strenge coronamaatregelen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het draagvlak voor de coronamaatregelen van de Curaçaose regering brokkelt verder af. Na Chata roert ook de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao zich. Die wil af...

PBC | Zes mensen positief, opnieuw laag besmettingsratio

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vandaag testten zes mensen positief op Corona op een totaal van 636 afgenomen PCR-testen. Dat geeft een testratio van net geen 1 procent. Deze...

DH | Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank...

Ingezonden | Curaçao op weg naar een dictatuur?

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | Twaalf partijen melden zich voor verkiezingen Aruba

Oranjestad - Met het indienen van de kandidatenlijsten hebben twaalf politieke partijen officieel laten weten mee te willen doen aan de Statenverkiezingen van 25 juni. Vanwege corona...

AntilliaansDagblad | Méér ‘gratis’ graven nodig

Willemstad - Doordat er nu meer overledenen zijn als gevolg van corona en er door de crisis meer mensen zijn die geen geld hebben voor een begrafenis...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaDolfijnFM | Xavier Prens nieuwe SG op Economische Zaken

DolfijnFM | Xavier Prens nieuwe SG op Economische Zaken

De 47-jarige Prens is sinds 2013 gevolmachtigd minister van Curaçao in Washington.

Xavier Prens is de nieuwe secretaris-generaal bij het ministerie van Economische Ontwikkeling. Als hoogste ambtenaar is hij verantwoordelijk voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering van het ministerie.

De 47-jarige Prens is sinds 2013 gevolmachtigd minister van Curaçao in Washington. Prens studeerde Bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden. Wie zijn positie in Washington overneemt is nog niet bekend.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

12 reacties

 1. Naast het produceren van kinderen schijnt Xavier Prens als hobby te hebben het varen.

  Hij heeft de overheid verzocht de kosten van zijn vaarbewijs en de aanleg van zijn boot in de haven van het Spaanse Water te vegoeden.

  Ook verlangt hij van de overheid vergoeding van zijn kosten van Fuikdag.

  Te weten 3 flessen black label, 5 dozen Polar en de kosten van 4 van Ralph Palm geleende tragomeisjes.

 2. Dat zien we helemaal verkeerd, we mogen blij zijn dat iemand met zulke kwaliteiten deze functie wil bekleden en waarvoor zou voor hem niet gelden wat voor andere bestuurders wel geld? Of zou iemand denken dat die wel zelf betalen voor de opleiding van hun kinderen?

  Laten we elk kind hetzelfde onderwijs bieden.

 3. Zelfs MAVO3 draaideurcrimineel Schotte bracht zijn kinderen naar de International School, waar ze vervolgens in no time van afgetrapt werden wegens drugshandel.

  En niet te vergeten Terror Cova, die alleen nog maar Papiamentu onderwijs wil maar wel zijn eigen kinderen naar de Engelstalige International School stuurde.

 4. Het locaal onderwijs leverd een achterstand op. En je wilt niet dat je kinderen achterlijk worden, zij niet de rest wel dan krijg je trouwe partijvolgende kiezers.

 5. Dat zien we helemaal verkeerd, we mogen blij zijn dat iemand met zulke kwaliteiten deze functie wil bekleden en waarvoor zou voor hem niet gelden wat voor andere bestuurders wel geld? Of zou iemand denken dat die wel zelf betalen voor de opleiding van hun kinderen?

 6. In ieder geval een SG die de kwaliteiten heeft en niet in die positie is gekomen door de reet van een groot crimineel te likken, zoals Stella van Rijn gedaan heeft.

 7. Papiamentstalig (lokaal) onderwijs niet goed genoeg voor de politieke elite?

  Wanneer het om de eigen kinderen gaat moeten ze naar Engelstalige of Nederlandstalige scholen.

 8. Wat een hufter die Prens!

  Een maandsalaris van 5 cijfers verdienen en dan nog eisen dat de peperdure eliteschool van je kinderen door het volk betaal wordt!

  Betaal het zelf of had een condoom gebruikt, mafkees!

 9. Eis 3 jaar schoolgeldvergoeding van Naf 94.200 zodat het kind “Internationaal” onderwijs kan genieten.

  Papiamentstalig (lokaal) onderwijs niet goed genoeg voor de politieke elite?
  De pueblo betaalt wel!
  Genoeg geld over toch?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties