DolfijnFM | Wiels kreeg riante stagevergoeding

66 duizend met goedkeuring van de (PS) Raad van Commissarissen SSC

Marvelyne Wiels is weer in opspraak. Zij zou in 2012 stage hebben gelopen bij SSC, de stichting studiefinanciering tegen een riante vergoeding.

Eén en ander werd duidelijk tijdens de rechtszaak die directeur Margriet de Freitas heeft aangespannen tegen haar baas. Wiels is net als de Freitas lid van Pueblo Soberano.

66 duizend piek kreeg ze, met goedkeuring van de Raad van Commissarissen, ook bemenst met partijgenoten uit Pueblo Soberano.

Bron: DolfijnFM

11 Reacties op “DolfijnFM | Wiels kreeg riante stagevergoeding

 1. Wanneer kunnen we een aanklacht verwachten? Ik wacht erop, regering. Gewoon aanpakken nu die vetzak.

 2. Fred de Haas

  Curaçao stond erbij en keek ernaar.

 3. Het zit kennelijk in de naam. Die broer van het Multi-team staat bekend als de ATM. Vijf miljoen gulden per jaar om niets te bedenken. Overigens wordt op Jamaica een onderzoek ingesteld naar slavernij van lokale werkers bij een Chinese firma.

 4. @Abraham Mossel. Wat de meeste mensen wel weten en niet willen zeggen of niet durven te zeggen is dat Helmin Wiels geen heilige was. Hij was net zoals Gerrit Schotte, Charloes Cooper, Anthony Godett. Roepen dat je voor het volk opkomt en wanneer je de macht hebt dan is het leegroven van de schatkist begonnen. HW deed daar ook aan mee en hielp ook de grootste losers aan duurbetaalde baantjes en dus ook zijn zus die toendertijd allang op een zijspoor was gezet bij ABN AMRO wegens niet functioneren. Maar omdat HW in zijn laatste dagen ineens tegen de corruptive wilde vechten is hij nu een heilige…

 5. Abraham Mossel

  Bij mijn weten was dit viswijf? fraudelyne Wiels nog helemaal niet in beeld in het jaar 2012. Bij mijn weten woonde zij in NL en kwam ze in beeld toen zij samen met Jasje? op de kist van haar broer Helmin Wiels stonden te dansen, met het bewijs in hun handen, dat haar broer wilde dat Jasjes Minister President en zij het viswijf cq Fraudelyne, GvM te Den Haag zouden worden. En wanneer word er eens een degelijk onderzoek in gesteld naar haar handel en wandel op finacieel gebied in het Curacao huis. Verbouwingen gedaan door haar neven, met NEP aannemings bedrijf, verdwene keuken a 56 duizend $, miljoenen Euro’s uitbetaald aan inhuren consulten, onder de tafel ontvangen geld bedragen via verhuurder/makelaar kantoorpand, aankoop verkoop onroerendgoed, controle tuincentrum rekeningen, verbouwings kosten plus nieuwe inrichting Curacrimhuis 2, etcetra, etcetra.

 6. Stage geld of zwijggeld cq.bloedgeld.De tijd zal het leren geen publiek geheim.

 7. mw had geen toegevoegde waarde,niemand wist wat ze deed.
  Geld graag terugstorten .

 8. ta nos ku nos. P(ueblo) S(tupido).

 9. Tur ta ladron

 10. Dan snappen ze niet dat ze elke keer met de verkiezingen een nederlaag krijgen.

 11. Pueblo Soberano is echt een partij voor het volk…. toch???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *