DolfijnFM | Website Raad van Advies in nieuw jasje

Raad van Advies RvA | Extra

De Raad van Advies heeft zijn website in een nieuw jasje gestoken. De onafhankelijke adviseur van regering en Staten wilde informatie over haar werk en adviezen toegankelijker maken voor het publiek.

Zo kun je vanaf nu zien wat de status is van verschillende adviezen die gevraagd zijn. www.raadvanadvies.cw is nu nog in het Nederlands. In een volgende fase wordt daar Papiaments aan toegevoegd. Althans voor de verklarende teksten en informatie. Adviezen blijven in het Nederlands, dat is wettelijk zo bepaald.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Website Raad van Advies in nieuw jasje

 1. Ericlapas Blijkbaar niet het is de zo genaamde witteboorden criminaliteit,Cheboe Sluis,Ramon Chong en nog vele anderen die een veroordeling hebben gekregen maar de ontzegging van 2j niet hebben ondergaan.Het zijn de (professionals) ons kent ons.
  Ze zijn of corrupt of verantwoordelijk voor wanbeleid maar gaan weer in de fout,omdat ze weer in een verantwoordelijke functie worden gezet.Onkruid vergaat niet.Deze gasten hebben geen ruggegraat men walg van ze.

 2. Wilfred Flocker zit ook in de Raad van Advies.

  Die is verantwoordelijk voor het door de rechter teruggedraaide ontslag van Miguel Goede aan de UNA, dat de universiteit bijna 2 miljoen heeft gekost aan schadevergoedingen en ratvocaatkosten.

  Met payasos als Wilfred Flocker in de RvA zijn hun rapporten dan ook bijzonder bruikbaar.

  Als wc papier.

 3. ericlapas

  Ik zie dat mevr. Dindial, ondervoorzitter van de raad van advies is. Volgens mij is er ooit een poging gedaan om haar voor landverraad te vervolgen. De vraag is natuurlijk, is het zo moeilijk om iemand met ongeschonden blazoen te vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *