28 C
Willemstad
• donderdag 21 oktober 2021 10:30

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Verwarring over Jacob Gelt Dekker

Eergisteren kondigde Gelt Dekker zijn nieuwe boek ‘The Caribbean’ aan

Zakenman en filantroop Jacob Gelt Dekker zegt het leven vaarwel. Dat meldt de Èxtra in haar editie vandaag. De krant zegt dat hij een nieuwe chemotherapie heeft geweigerd nadat zijn kanker weer terug is gekomen.

De 69-jarige Gekt Dekker zou nog maar enkele maanden te leven hebben. Op Facebook meldt hij zijn afscheid cryptischer, waardoor er nogal wat verwarring is over zijn afscheid. Eergisteren kondigde hij zijn nieuwe boek ‘The Caribbean’ aan.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

11 reacties

  1. Wat zou de economie van Curaçao er anders uitgezien hebben en zou het eiland in positieve zin bloei en voorspoed hebben gekend als we meer Jacob Gelt Dekkers hadden gehad en hem het leven niet zuur hadden gemaakt.
    Jaloezie en politieke tegenwerking (dank u meneer Cooper) hebben ervoor gezorgd dat deze weldoener van Curaçao besloten heeft naar FLA. te verhuizen en de boel te verkopen.
    Wens de heer Dekker sterkte toe in wat voor besluit hij of de Almachtige nemen en probeer dat wat hij heeft achter gelaten te beschermen.

  2. Het domme gelul van die lapas geeft zo ongeveer wel aan waarom het hier nooit wat wordt. Een constante stroom van nietszeggende onzin die nergens maar dan ook nergens een positief iets achterlaat. Het is zo ongeveer de handtekening van Curaçao. Veel geouwehoer en bijzonder weinig inhoud. Met dit soort mensen moet je het hier doen in dit “land”.

  3. Ik heb vandaag een interview op radio Direct met Gelt Dekker geluisterd. Het interview werd door Richeron Balentin gehouden en het duurde bijna een half uur. De ene stomme vraag na de andere dus als Gelt Dekker de tijd en energie heeft om de meest stompzinnige vragen te antwoorden is hij allang niet dood. Gelt Dekker begint een beetje op een aandacht junkie (een ziekte wat meer YDK aan leiden) te lijken door elke keer weer zijn dood aan te kondigen.

  4. De man heeft veel gedaan voor Curacao, ondanks tegenwerking van corrupte politici, gekozen door niet door enige intelligentie of integriteit geremde mondi monkeys.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Opinie | Het toppunt van onverdraagzaamheid

Naar aanleiding van het stuk van de Asosashon over homo’s van dominees en pastoors die verenigd zijn in de associatie van christelijke voorgangers (APK) wil ondergetekende graag...

Telegraaf | Politici Bonaire boos op Ollongren: ’Dit verraadt onbekendheid met het leven in Caribisch Nederland’

Den Haag - Een Kamerbrief van demissionair minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) waarin de bevolking van Caribisch Nederland wordt opgeroepen om korter te douchen en de airco vaker...

Democracy now! | Wednesday, October 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 oktober 2021

 Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Overheidsschuld Curaçao ruim vier miljard gulden

De overheidsschuld van Curaçao is ten opzichte van het einde van het kwartaal weinig veranderd. De schuld van het tweede kwartaal van 2021 is ruim 4 miljard...

PBC | Inflatie Caribisch Nederland stijgt weer

Persbureau Curacao KRALENDIJK – De prijzen op Bonaire zijn in juli, augustus en september 4,3 procent gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit meldt het CBS. In...
- Advertentie -