DolfijnFM | Veneto hotel onder de hamer

De koper moet bijna 13 miljoen dollar meenemen | Extra

Veneto Holiday Beach Hotel gaat 23 augustus onder de hamer. De huidige eigenaar kan de schulden niet meer betalen.

De koper moet bijna 13 miljoen dollar meenemen. Daarvoor krijgt hij 6 verschillende terreinen en een hotel met eigen strand. Volgens ochtendkrant Èxtra heeft een Hollandse investeringsgroep interesse.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Veneto hotel onder de hamer

 1. Eeh een lang verhaal van Meloen waarin een onduidelijkheid die ik even recht wil zetten nl heeft het Marriott wel degelijk een strand, maar misschien is er nog een andere gelegen in Parasasa.
  Verder een aardige link uit 2013 over de financieringsbank Korpodeko, let’s hope dat het na 2013, nu dus beter gaat daar🤮🤮en zij netjes hun winstbelasting afdragen!

 2. @ Dino

  Dat is ook de reden dat ik van mening ben dat de overheid zich ver moeten houden van alle investeringen in hotels. Laat dat een zaak voor ondernemers en investeerders blijven, die moeten het risico lopen. De overheid moet geen risico gaan lopen met dit soort projecten en het maakt niet uit hoe graag dat je dat hotel op een bepaalde locatie wilt hebben.
  Nu gaat Korpodeko weer veel geld investeren in het Courtyard Marriott, wat ongetwijfeld weer op een fiasco uit gaat draaien. Het hotel heeft geen strand en daar zullen de gasten zeer snel achter gaan komen, om vervolgens weg te blijven. Het Courtyard concept is voor zakelijke reizigers, beetje het no-frills concept zoals ACCOR hotels dat ook hebben. Er is geen bar, er is geen restaurant, er is een minimale personeelsbezetting, maar de kamers zijn luxe. Deze hotels hebben doorgaans wel een gym en zwembad, maar gezien de doelgroep wordt daar maar weinig gebruik van gemaakt. Heel leuk allemaal, maar dat is niet wat de toerist zoekt, zeker niet als het ook nog behoorlijk aan de prijs is.

  Nu gaan Aqualectra, de SVB, belastingdienst en wellicht ook weer een paar banken de mist in met het Veneto casino, daarvoor hadden we Plaza, Howard Johnson en Insel Air. Op deze manier heeft deze regering al meer dan 100 miljoen NAF over de balk gedonderd en er lijkt geen einde aan te komen. Dat moet gewoon ophouden.

 3. Geen enkel Hotel operator heeft ooit de volle pond betaald voor Hotels op Curacao. Dus die 13 miljoen die ze vragen krijgen ze niet. Daarnaast moet er een deal worden gemaakt met de Fiscus en zullen we weer ervoor moeten boeten.

 4. Kunnen ze dit hotel niet weer in de mooie oorspronkelijke groene kleur verven? Vroeger had dit hotel meer allure, aan de buitenkant dan.
  Al die kleurtjes zijn echt geen gezicht, het oogt ook zeer goedkoop, en lijkt nergens op. 13 miljoen is wel een koopje voor wat je er allemaal voor krijgt,
  6 verschillende terreinen en een hotel met eigen strand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *