DolfijnFM | Vakbonden Isla willen als een blok behandeld worden

De vakbonden willen daarom inzage hebben in de deal tussen Klesh en de overheid en hebben ook zelf een overlevingsplan ingediend bij RdK | Antilliaans Dagblad

RdK wil tot einde van dit jaar met een beperkt aantal werknemers door, maar dat zien de vakbonden niet zitten. Of alle 911 werknemers gaan mee, of niemand.

Desnoods voor de helft van het salaris. Hun contract met eigenaar RdK loopt eind deze maand af en overname kandidaat Klesh komt pas eind dit jaar, als zij überhaupt nog komt. Door Corona is niets meer zeker.

De vakbonden willen daarom inzage hebben in de deal tussen Klesh en de overheid en hebben ook zelf een overlevingsplan ingediend bij RdK. De inhoud daarvan is niet bekend gemaakt.

Bron: DolfijnFM

9 Reacties op “DolfijnFM | Vakbonden Isla willen als een blok behandeld worden

 1. Joep Meloen

  Als 1 blok behandelen ?
  Prima !

  Jullie zijn allemaal ontslagen !

  Een aantal van jullie had werk kunnen hebben, maar de vakbonden waren daar op tegen. Succes in jullie verdere leven.

 2. Lionfish

  Alle kundige medewerkers zijn allang vertrokken. Wat rest is schroot, net als de rest van de roestbak. Afvoeren dus.

 3. ericlapas

  Het is altijd hetzelfde verhaal nu de koek uit Venezuela op is, is Cova weer verdwenen nu moet Angelo Meijer het alleen zien te redden.

 4. De commissie gaat dadelijk komen met een nos mes por oplossing ze gaan zelf en voor eigen rekening raffineren. Dat gaat niet lukken maar voor dat iedereen het daar mee eens is en begrijpt zijn we weer 2 jaar en 2 miljard verder.

 5. Abraham Mossel

  Het is toch van de zotte wat deze afgekeurde werknemers en op naaiers van de vakhonden eisen, ze willen het laatste geld uit de staatskas roven zodat curacrim naar de kloten gaat als het het al niet bijna is. dat de RdK niet meer open gaat is ook al hun schuld alleen dat zien die vakhond leden niet, je denkt toch niet dat Klesch die roestbak gaat overnemen met zulke vakHonden, als ze wat doen is het om het oud ijzer in handen te krijgen en dan met de noorder zon vertreken, let op mijn woorden. Bedankt losers van de vakHonden’

 6. Trots op Curaçao

  Eindelijk…. eind van de maand loopt hun contract af. Doei! Heeft dadelijk Klesh alleen een berg ijzer die die kan verkopen aan de Chinezen. Goede investering voor $1, toch?

 7. de belasting betaler

  Streep door de deal met Klesh, iedereen naar huis, RDK opheffen en grootschalig fraude onderzoek naar bestuurders, openbare aanbesteding voor het opruimen en saneren van het gehele isla terrein.

 8. Helemaal mee eens, ze moeten als blok opzij gezet worden. Na een halfjaar vol loon voor minimale prestaties nog klachten? Ga maar verhaal halen bij Forti of bij de minimaal 2 commissies of werkgroepen die ook met gemeenschapsgeld betaald gaan worden

 9. Curacao revisited

  “Desnoods voor de helft van het salaris.”
  Lol! dezelfde truc als de ambtenaren! er moet eerst nog een aantal maanden/jaar onderhandeld worden voordat er een akkoord gesloten wordt en in de tussentijd krijgt iedereen zijn volledige salaris uitgekeerd

  Nos mes por, maar een ander moet voor onze kosten opdraaien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *