DolfijnFM | Vakantiedagen ambtenaren inleveren heeft geen effect op salaris

Volgens het kabinet is het beperken van vacatures geen onderdeel van de deal met Nederland | Antilliaans Dagblad

Vakantiedagen inleveren heeft geen effect op je salaris. Dat zegt het College Financieel Toezicht, CFT, in reactie op de plannen van de regering Rhuggenaath.

Die moeten snijden in het arbeidsvoorwaardenpakket van ministers en parlementsleden in ruil voor coronasteun uit Nederland.

Het Cft zegt dat de beperking van vakantiedagen voor ambtenaren alleen geld oplevert als er daardoor minder banen bijkomen. Volgens het kabinet is het beperken van vacatures geen onderdeel van de deal met Nederland.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Vakantiedagen ambtenaren inleveren heeft geen effect op salaris

  1. Welke imbeciel daar heeft bedacht dat bezuinigingen/hervormingen betekent dat de ambtenaren ervan af komen enkel met het inleveren van een paar vakantiedagen?? Ambtenaren op Curacao werken nooit of ze wel of niet op vakantie zijn dus verandert er niets in hun productiviteit!

  2. Ze moeten salaris terug brengen en dan 25% korten op het salaris,niks van pakket.
    Korten op pakket kom je toch niet op 25% maar oo 18% uit.

    Die politicus proberen weer op een vieze manier.

  3. Het mannetje van de extreme salarisverhoging in crisistijd mag opnieuw gaan rekenen.
    Meer dan 2 maanden geleden is hem dat al duidelijk gemaakt. Maar ja, minder prettige berichten laat je aan een ander over en het liefst aan Nederland.

  4. Uiteraard is dat zo. En dat weten wij hier ook wel (behalve wellicht de vakbonden want die begrijpen dat niet of willen dat niet begrijpen) . Kennelijk was het ‘a good try’ en dacht men dat ze bij de CFT een beetje naief zijn. Niet dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *