DolfijnFM | UTS: prepaid bellen is verliesgevend

Uitspraak over twee weken, 24 november.

Prepaid bellen is verliesgevend. Dat zegt UTS in een rechtszaak over behoud van het beltegoed.

Klanten van UTS eisten gisteren in een kort geding dat hun beltegoed niet eerder wordt afgepakt dan de gebruikelijke geldigheidsduur. Maar volgens de telecomprovider zijn de kosten zo hoog, dat zij niet anders kan.

Jaarlijks moet UTS per simkaart 92 gulden aan Bureau Telecom betalen en het in standhouden van een prepaidnummer zou ook nog eens 121 gulden kosten.

De burgers zien het inkorten van de geldigheidsduur van het beltegoed als diefstal. Uitspraak over twee weken, 24 november.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | UTS: prepaid bellen is verliesgevend

  1. Hoeveel armoede op Curacao en UTS gaat juist nu mensen met prepaid maandelijks van 10 gulden beroven! Ook weer eens een staaltje van het hebben van geen enkel moraal / sociaal gevoel.

  2. Waarom moet UTS zoveel aan BTP betalen? Ow ja, het salaris van Chebu Sluis moet worden betaald! 2 keer zo hoog als zijn voorganger, maar dat komt natuurlijk omdat hij C-post zo goed heeft ‘gemanaged’ in de jaren daarvoor…Hij hoefde niet eens over het hoge salaris te onderhandelen heeft hij aangegeven. Suzy heeft hem gewoon het dubbele geboden. Altijd makkelijk om pastechis uit te delen op kosten van het volk.
    Een analyse van de inkomsten en uitgaven van BTP zou ook wel eens interessant zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *