33 C
Willemstad
• zaterdag 30 september 2023

Telegraaf | Man gearresteerd in onderzoek naar moord op rapper Tupac Shakur

De politie in Las Vegas heeft een man gearresteerd in het onderzoek naar de moord op de wereldberoemde rapper Tupac Shakur 27 jaar geleden. Dat melden Amerikaanse...

Democracy now! | Friday, September 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Herdenkingsmonument Julianabrug wordt gerenoveerd

Het herdenkingsmonument, dat is geplaatst voor de slachtoffers van het instorten van de Julianabrug, wordt aangepakt. Zo is de verlichting niet meer up to date, en wordt...

DolfijnFM | Groot concert ter ere van Tula

Op het Brionplein vindt morgen het Bos di Libertat-festival plaats, een groot concert ter ere van Tula. Het concert is onderdeel van de Siman di Kultura en...

DolfijnFM | Ministers om tafel voor oplossing geweld op scholen

De ministeries van Onderwijs en Justitie hebben samengezeten om geweld op scholen aan te pakken. Het is al langer bekend dat vechtpartijen op scholen toenemen, dus was...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Suzy Römer: “Blok moet eer aan zichzelf houden’

HomeLandenArubaDolfijnFM | Suzy Römer: “Blok moet eer aan zichzelf houden’
,,Een minister van Buitenlandse Zaken van het Koninkrijk dat uit vier
multiculturele en multiraciale landen bestaat, moet als onderdeel van zijn profiel de historische en culturele kennis hebben van de verschillende landen. En zeker kennis van delen van het Koninkrijk dat hij op grond van zijn taak moet vertegenwoordigen,
zoals Curaçao, waar het bestaan en de identiteit van velen van ons juist gebonden
zijn aan het multiculturalisme waarvan hij het bestaan ontkent.”

Minister Blok moet weg, dat vindt althans een deel van de regering Rhuggenaath. Suzy Römer vindt dat de minister van Buitenlandse Zaken de eer aan zichzelf moet houden.

Blok zei onder meer dat een multiculturele samenleving niet vreedzaam kan bestaan. Rhuggenaath stuurde gisteren een brief naar Den Haag, waarin hij de uitspraken van Blok betreurt.

Bron: DolfijnFM

13 reacties

 1. En op het eiland wel flink homo’s discrimineren en vluchtelingen uitzetten ala Trump. De altijd bekende hypocrite houding van de Curaçaose politiek.
  Te dom om de hand in eigen buidel te stoppen, trieste boel daar in de Caraïben.

 2. @Rechtstaat schreef:
  “mevrouw Camelia-Römer,
  Waar haalt u het lef om het vertrek van een Nederlandse Minister op te eisen? aangezien het echt niet gekker moet worden in uw bovenkamer.”

  Dat vraag ik me ook af. Wanneer die ‘niets voor de kreperende Curaçaose bevolking’ presterende Curaçaose nietsnutpolitici echte lef moeten betonen, zijn ze nergens te bekennen. Dat terwijl Blok niet eens specifiek Curaçao noemde…

  Ook die clowneske aap John ‘Jablabla’ Leerdam die directeur van OcAN is geworden vraagt zich af of Stef Blok kan aanblijven?! Dit type gasten hebben er een handje van om alle Curaçaoënaars mee te nemen in hun eigen shit! OcAN? En ik maar denken dat die ‘shitorganisatie van niks’ al lang ter ziele was!

  Die idioot die zichzelf, maar nog erger, óók de zgn. ‘Caribische gemeenschap’ in Nederland voor het oog van 10 miljoen Nederlandse tv kijkers verschrikkelijk te kijk heeft gezet door flagrant te liegen over zijn wetenschap van de zogenaamde (uit de duim gezogen) terrorist Jael Jablabla. Alles vanwege zijn onnavolgbare narcistische instelling, maar meer nog uit pure domheid en nergens opslaande gewichtigdoenerij.

  En deze man, die zich Antilliaan noemt maar het in werkelijkheid niet is, vertegenwoordigt de Caribische gemeenschap in Nederland??? Het is niet te geloven man. Persoonlijk hoef ik me niet te verantwoorden voor de miskleunen van deze nietskunners, want Nederlanders zien mij op het eerste gezicht niet eens aan voor Antilliaan, dat vanwege mijn uiterlijk maar ook vanwege mijn voornamen en achternaam. Hoewel ik nog nooit mijn geboorteplaats heb verloochend. Maar toch hoop ik dat de Nederlandse pers/media ervan op de hoogte is dat de man niet namens de ‘Caribische gemeenschap’ spreekt. Ik weet heel zeker dat weinig Curaçaoënaars zich iets aangetrokken hebben van Blok’s uitspraken over multiculturele samenlevingen.

 3. * Is dit niet die mevr. die aan de wieg stond van de gok industrie maar doelbewust vergat de wet aan te passen,
  * is dit niet de mevr. die de klandistine bouw zou laten afbreken en wel een arm vrouwtje haar huis met de grond gelijk maakte,maar dat van de projectontwikkelaars laat staan ondanks de gerechterlijke uitspraak,
  * is dit niet die mevr. die met haar man een politieacademi op wilde zetten en samen BC naar Nederland vloog en NAF 800000 moest opbrengen voor hem, heeft hij niet genoeg,
  * is dit niet die mevr. die zei dat alle reclame borden weg moesten en nu af en toe eentje weghaalt tot de gemoederen tot rust zijn gekomen.

  Laat me niet lachen, steek de hand in eigen boezem en trek je lange tenen in, je creeerd hetzelfde hier in je eigen land, maar met je juridische achtergrond op slinkse wijze er tussen door manuvreerd.

 4. Suzy Römer, Blok heeft al het werk van de ministerie van buitenlandse zaken en Nederlandse NGO’s ongeloofwaardig gemaakt.
  Suzy Römer moet woord bij daad toevoegen en eisen dat de gevolmachtigd minister van Curaçao dit agendeert voor de eerstvolgende RMR.

 5. Laat deze dame zelf aftreden. De talloze snoepreizen van haar en haar schoothondje Alvin Daal kosten ond miljoenen, om nog niet te spreken van alle waardeloze vriendjes die zij binnenhalen bij Bureau Post (van fraudeur Sluis), de overheidsinstantie met de hoogste salarissen van het hele koninkrijk.

 6. Het probleem met Blok weten we allemaal wat het is, de man zat plotseling vanuit het kleine Nederland aan tafel met wereldleiders dus de man is naast zijn schoenen gaan lopen. Laten we eerlijk zijn, wie in de wereld zal bij het horen van de woorden van Blok, aan Curaçao denken?

  Hoewel Blok een klein burgermannetje is, heeft hij in zijn grote teen meer integriteit dan deze vrouw. De vrouw zit notabene met een winterjas binnen dus misschien een idee om de airco wat zachter te zetten om wat energie te besparen?

 7. Beste mevrouw Camelia-Römer,

  Waar haalt u het lef om het vertrek van een Nederlandse Minister op te eisen?

  Hopelijk blijft het bij deze populistische oproep aangezien het echt niet gekker moet worden in uw bovenkamer.

  Wat een flippenkast zeg.

  Grt.,

  Koninkrijksburger

 8. De achteruitgang van de PVV van Wilders is tot staan gebracht. Forum voor Democratie groeit als kool. Rutte moet zijn kiezers laten weten dat de VVD echt een rechtse partij is. Blok is de boodschapper. Zijn uitlatingen zijn uitsluitend voor binnenlands gebruik. De kamer vindt het goed als Wilders en Beaudet wat tegengas krijgen. Incident gesloten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties