32 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Strandtent Daaibooi compleet leeggeroofd

HomeMediaDolfijnFM | Strandtent Daaibooi compleet leeggeroofd
De vernielde strandtent van playa Daaibooi | Extra

Onbekenden hebben de strandtent van Kees van Dongen op Daaibooi vrijdagnacht compleet leeggehaald. De dieven kwamen niet via deur of raam binnen, maar hakten een groot gat in de muur.

De hele inventaris is meegenomen, Kees schat de schade op zo’n 7000 gulden. Zijn tent is al 50+ keren overvallen, maar nog nooit zo rigoureus. Volgens Kees patrouilleert de politie niet op de strandjes van Bandabou en hebben dieven vrij spel.

Bron: DolfijnFM

5 reacties

 1. Zijn tent is al 50+ keren overvallen, maar nog nooit zo rigoureus. Volgens Kees patrouilleert de politie niet op de strandjes van Bandabou en hebben dieven vrij spel.

  Dan moet je recht in eigen hand nemen. Neem mensen in dienst voor bewaking. Diefstal is normaal op Banda Bou.

 2. “…….Ze willen iets hebben dus pakken ze het maar”……

  Niets kan onbemand of onbewaakt achtergelaten worden of het wordt gevandaliseerd of gestolen door “subversieve elementen” uit de samenleving.
  Hebben ze vast afgekeken bij onze heren en damens politici en directeuren, die duidelijk geen respect hebben voor andermans eigendommen getuige de losbandige manier waarop ze met publieke middelen om gaan.

 3. Respect voor de eigendommen van anderen is gewoon afwezig bij velen. Ze willen iets hebben, dus pakken ze het maar.
  Kom aub niet bij mij aan dat men dit deed omdat ze honger hadden.

  Het eiland zakt steeds verder af, zag ook dat er alweer kerstverlichting in Otrabanda is gestolen. Hing er nog geen dag en het was al weg. Te zot voor woorden.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties