DolfijnFM | Stemmentellen Suriname stopgezet om corona

Formeel is de uitslag nog niet bekend, maar omdat meer dan 98 procent van de stemmen is verwerkt, blijft Desi Bouterse de grote verliezer en is de VHP van Chan Santokhi nu de grootste partij.

De verwerking van de laatste verkiezingsresultaten in Suriname is zondag stopgezet in verband met de verslechterde situatie rond het coronavirus.

Het aantal gevallen van besmetting is naar 23 opgelopen. Gisteravond waren het er nog vijftien. De maatregel is nodig na ontdekking van een besmet persoon in de sporthal waar het hoofdstembureau van Paramaribo gevestigd is.

Maandag is het een week geleden dat de Surinaamse parlementsverkiezingen plaatsvonden. Formeel is de uitslag nog niet bekend, maar omdat meer dan 98 procent van de stemmen is verwerkt, blijft Desi Bouterse de grote verliezer en is de VHP van Chan Santokhi nu de grootste partij.

Bron: DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Stemmentellen Suriname stopgezet om corona

  1. Knoek-koe

    In bepaalde delen van de wereld worden ondanks corona gevaar, uitzonderingen gemaakt om massaal te protesteren en met massa’s boven op elkaar te congregeren, omdat dat politiek opportuun is.

    In andere delen van de wereld stopt men met tellen, danzij corona gevaar, omdat dat politiek opportuun is.

  2. Lionfish

    Waar de corona smoes al niet van pas komt…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *