DolfijnFM | Staten vergaderen over Girigoria

Staten vergaderen over Girigoria

Vandaag vergaderen de Staten over demissionair interim-minister Sisline Girigoria. Zij mag waarschijnlijk nu al de sleutels inleveren.

De bewindsvrouw op Volksgezondheid had zichzelf uitgenodigd voor een dubieuze dienstreis naar Geneve en mag als het aan de nieuwe coalitie ligt de kosten daarvan, 25 duizend piek, terugstorten in de schatkist.

Ook haar eigen benoeming op een ambtelijke post na haar ministerschap, kan ze vergeten. Vermoedelijk zal een van de nieuwe coalitiepartijen vandaag een motie van wantrouwen indienen.

Bron: DolfijnFM

18 Reacties op “DolfijnFM | Staten vergaderen over Girigoria

 1. Eric lapdance, Drechi pe, LaStiwz (shemales) in meervoud, had ik maar travestieten geschreven. Deze woord begrijpen jullie beter. Hahahahaaaaaaaaaaaaaaa.

 2. Deel nog meer van die geheimen met de bevolking.

 3. Oooh Shemale. Waarom schrijft hij dan schemales?

  Ok. Voor Engels ook gezakt.

 4. Jamaaloddin dan met zijn wekelijkse reisjes naar Miami met bysides op kosten van het volk. Hakim met zijn tripjes naar Brazilie en arabie.. Wilsoe die voor een prive feest met Schotte naar India vloog..

 5. Drechi pa bosnan Tur

  He, Las..

  Enriqueta heeft het de laatste tijd verdacht veel over shemales, homo’s, beticht iedereen die het in zijn hoofd haalt om hem en zijn andere gefrustreerde, rasistische hypocrieten tegen te spreken ervan homo en shemail te zijn, twijfelt aan de mannelijkheid van alle tegensprekers hier omdat hij thuis vermoedelijk geen RUK te vertellen heeft, enfin een zeer gefrustreerd iemand die zo denkt dat als je iets maar lang genoeg herhaalt het vanzelf de waarheid wordt.
  Hij botviert dus dagelijks zijn bedorven frustraties hier op KKC.
  Nu noemt hij zich als schijnbeweging alweer “Mandinga!!” Ja, is goed.

  En trouwens, dat woord “shemale” is hem zeker ingefluisterd door zijn rose companen, want zo’n licht is hij nou ook alweer niet!
  Wedden dat hij ‘s nachts stiekum…. och laat maar…. Het is zijn lichaam. Hij moet weten hoe hij het gebruikt!!

 6. @Enri: wat zijn schemales?

 7. Hans als je zo schrijft zullen Eric lapdance, Drechi pe, LaStiwz en andere trolletjes van die groep boos op je worden, ze gaan je hierna uitschelden als een stelletjes schemales.

 8. Girigoria is een achterbaks hypocriet met belastinggeld smijtend pokkenwijf, maar dit is de top 3 uit de historie van Curacao:
  1) Charles Cooper, miljoenen belastinggeld verkwist aan peperdure reizen, onder andere om stoplichten te gaan bekijken in China.
  2) Gerrit Schotte, was als de meest criminele premier in de geschiedenis van het koninkrijk continu op snoepreis, samen met zijn geile geisha Stella van Rijn en die oerdomme dikke privefotograaf, Ramsay Soemanta.
  3) Stanley ‘snoepreis’ Palm

 9. Abraham Mossel

  Ik zal het wel niet op de cent goed hebben @ Roadrunner, maar mij kost een vliegtiket Cura- A dam A.dam Cura business klass nog altijd 4.200,00 Euro = 8.400,00 Nafjes!

 10. Daan Banaan

  En wie moet dat gezeik aanhoren?

 11. Roadrunner, Denk je dat deze mevrouw alleen reist? Gaat een groep van medewerkers en vriendinnen mee waar ook voor betaald wordt!

 12. Gerrit Schotte was ten tijde van van zijn min.pres. geen dag op Curacao
  was steeds uit lande.
  Hoeveel heeft het de belastingbetaler gekost? wist mevr.Mozes niet wat haar
  minister aan het uit spoken was? De club van 12 waar zij zitting in had die hadden dit snoepreisje toch geaccodeerd.

 13. Ze dronken een glas,deden een plas en alles bleef zoals het was.

 14. Vergeet Stanley “snoepreis” Palm niet

 15. Roadrunner

  Beste Abraham, ik ben het vaak met je eens maar nu overdrijf je – maar eerlijk is eerlijk – als je even op de website van KLM had gekeken en een fictieve boeking had gemaakt zie je dat een retour Curacao – Geneve – Curacao bijna ANG 6,100 kost. Met het 5 sterren hotel zit je aardig in de richting… Je zult uitkomen op zo’n slordige ANG 30,000 voor het tripje… en vergeet dan ook niet de daggled vergoeding er bij op te tellen…
  Geloof me, deze minister en haar partij zijn NIET mijn keuze!

 16. Tevens dient deze mevrouw te worden ontslagen. zo iemand kan niet in de overheid werken!

 17. Abraham Mossel

  Wat 25.000,00 piek ! 25.000,00 Euro zal je bedoelen, dus +/-50.000,00 Naf, alleen haar vliegreis Curacrim, A.dam, Adam, Geneve, visa versa kost alleen al ruim 13.000,00 Euro = naf 26.000,00. Doe daar maar rustig 24 duizend Nafjes bij voor het vreten en slapen in een 5 sterren hotel, voor minder gaat deze slettebak niet. Van dit geld kunnen school kinderen maanden met een vol buikje naar school kunnen gaan, nee de slorie vreet en zuipt het op binnen 19 dagen, betalen moet ze als en snel, geen doofpot verhaal zoals bij Gerrit de Raaf elkekeer het geval is / was.? Het Geld wat Gerrit in twee jaar met zijn maffia club heeft vervlogen, hij zelf, Hakim, Jamaloodin etctra, daar konden twee nieuwe school gebouwen voor gebouwd worden met gouden stoeltjes erin. Dus Gerrit met zijn club zullen wel niet aanwezig zijn, of onthouden zich van stemmen.

 18. ericlapas

  Gana di kos!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *