DolfijnFM | SMOC wil weten over nieuwe milieunormen bij herstart Isla

Er ligt een rechtelijk vonnis, waarin staat dat de raffinaderij zich vanaf augustus dit jaar moet houden aan nieuwe, strengere milieunormen | Jeu Olimpio

De stichting Schoon Milieu Op Curaçao, SMOC, wil weten hoe het nu verder moet met de milieunormen en de luchtkwaliteit van de raffinaderij.

Die vraag speelt weer op als er een nieuwe exploitant komt. Er ligt een rechtelijk vonnis, waarin staat dat de raffinaderij zich vanaf augustus dit jaar moet houden aan nieuwe, strengere milieunormen.

Er liggen plannen om de raffinaderij in maart volgend jaar weer op te starten.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | SMOC wil weten over nieuwe milieunormen bij herstart Isla

  1. Abraham Mossel

    Milieunormen op curacrim laat mij niet lachen, maak eens een auto ritje over het eiland met je kennissen die hier op vakantie zijn gekomen, je schaamt je ogen uit je hooft wat voor pleuris zooi er allemaal langs de wegen licht. En rij niet te dicht langs de mondy parken? daar zie je alleen maar meters hoge vuilnis stort plaatsen en heb je grote kans om over vallen te worden door een stelletje losers. Daarom geef ik dan ook mijn revolver aan hun mee als ze de stad in gaan, en mijn jacht geweer als ze naar west of oost punt gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *