DolfijnFM | Situatie cellen Rio Canario slecht en inhumaan

Situatie cellen Rio Canario en Barber slecht en inhumaan

Van de vijf mannen die afgelopen weekend ontsnapten uit de politiecellen van bureau Rio Canario zijn nog twee op de vlucht.

Dat meldt minister van Justitie Quincy Girigorie. Volgens hem is de veiligheidssituatie in het cellenblok niet optimaal en mag de politie daar voorlopig geen verdachten in voorarrest plaatsen.

Bovendien heeft Rio Canario last van een slecht functionerend rioolsysteem, waardoor verblijf niet meer humaan is. Een oplossing is nog niet voorhanden.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Situatie cellen Rio Canario slecht en inhumaan

 1. Een oplossing is al 20 jaar niet voorhanden.
  Wat voor nivo heb je als je niet eens in staat bent een paar fatsoenlijke cellen te regelen?

 2. Te Klein !!!!!!!!!!

 3. Abraham Mossel

  @ LaStitwz. Inderdaad daar mot je nie komme, op ze Am.Dams. Het lijkt mij dan ook goed om van deze politie post zonder verbouwing een huis van bewaring te maken en wel alleen voor politici die in de kas van de sloeber uit de mondy heeft gegraaid, de tralies moeten alleen naar beneden en worden voorzien van kogel en geluidsdicht glas, zodat de gedetineerde wel naar buiten kan kijken en zien hoe leuk het daar eigenlijk wel is, ook zonder gestolen miljoenen in de tas van de sloeber! die rioollucht moet daar gewoon blijven, aangezien zij die lucht zelf hebben veroorzaakt, het hele eiland en vooral de jeugd heeft gedacht, wat zij kunnen, kan ik ook. Bedankt 10-10-10 ik zie je nog staan Gertje onder de vlag en uit/lachende naar Emilia cq de koning en
  koningin. Je straf zal zoet zijn zoals je al hebt ervaard!. komt nog beetje meer asfalt-aan!

 4. Reden te meer om te zorgen dat je er niet in komt.

 5. Abraham Mossel

  Juist omdat Marije Vaders het cellen blok zo Humaan vond ” veel sporten/ taffeltennisen/ chinees eten! ” adviseerde zij ” PRETU” de mede opdracht gever van de Wiels moord om daar zo snel mogelijk te gaan zitten, waarom dit advice, omdat hij op het punt stond te gaan praten ( kotsen) over wie de echte betalende opdracht gevers waren, bewaking uitgevoerd door een gewoon bewakingsbedrijf ( die van Jamaloodin ) vrouwelijke columbiaanse bewaakster ging ff 2 uur sigaretje roken, heeft daarna ontslag genomen en weer terug naar haar geboorteland gegaan met een zak geld, of niet dan Gerrit de Raaf >?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *