28 C
Willemstad
• woensdag 27 oktober 2021 08:24

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Screening Martina nog steeds niet afgerond

Een beslissing over vervolging valt pas na 15 juli | Persbureau Curacao

De screening van Steven Martina is nog steeds niet afgerond. Volgens ochtendkrant Èxtra komt dat omdat de partij Kòrsou di Nos Tur een procedure is gestart om het Openbaar Ministerie te dwingen tot vervolging over te gaan.

Die besloot Martina eerder niet te vervolgen, hoewel de voormalige minister van Economie wel strafbaar zou zijn vanwege belangenverstrengeling. Een beslissing daarover valt pas na 15 juli.

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

18 reacties

 1. Het feit dat ze uberhaubt met een screening begonnen zijn van meneer Martina waarvan evident is dat hij niet boven elke twijfel verheven is, zegt genoeg over de geloofwaardigheid van het screeningsproces

 2. Kan de comment polis niet een keer een einde maken aan dat gezeur van Wim. Alsof we in dat zure gepruim van hem elke zin hebben. Anders doe ik het.

  @De Knokploeg: Ja, de Commentpolis kan een einde maken aan het gezeur van Wim. Echter, hoe erg de vingers van Commentpolis ook jeuken, doet Commentpolis dit niet. Louter en alleen omdat Wim de regels niet overtreedt. Hoezeer Commentpolis het ook met hem oneens is.

  Als Commentpolis hier alles zou verwijderen wat hem of anderen niet zint, zou het een verdomd leeg krantje zijn. Echter Commentpolis heeft de levenswijsheid, die U klaarblijkelijk ontbeert, dat niet iedereen hetzelfde denkt en doet en laat daarbij het e.e.a. anders dan het hem welgevallige toe. Mocht hij dit niet doen, dan was het commentaar van u, De knokploeg, reeds na 1.3 seconden verwijderd

  Daarbij: de dreiging “anders doe ik het”
  FUCKING TRY ME, YOUR GONNA LOSE.

  Zonder vriendelijke groet,

  Commentpolis

 3. Ik vind de opmerkingen van beflapas altijd erg to the point alhoewel de benaming “eikel” wat mij betreft nog een understatement is. Steven Martina is de zwarte versie van Mart Smeets en Ivo Niehe: komt klaar als hij zichzelf in de ochtend in de spiegel ziet.

 4. Kan de comment polis nu eindelijk god******** eens een einde maken aan de infantiele puberale bagger die Beflapas steeds weer op dit forum stort?

 5. @Trui III
  Haantjes als Martina en Schotte pikken zo heel wat belastingcentjes weg, en de Hennetjes, die ook best van pikken houden, pikken zo heel wat graantjes mee.

 6. Deze man kan zo van Chebu Sluis overnemen en het veelvoudige van een ministerssalaris verdienen maar deze arrogante, opgeblazen en verwaande eikel moet altijd in de spotlight staan. Blijkbaar zal Neysa Isenia meer van een minister geilen dan een CEO’tje.

  Laatst zag ik iemand die heeft wel een droombaan zeg, de manager bij Campo Alegre. Ik heb gemerkt dat de manager daar bij elke optreden van de dames op ladiesnight dat hij de paal schoonmaakt en de panty’s van de dames die op de vloer ligt, door de deur naar achteren meeneemt voor de dames.

  Het schoonmaken van de paal heb ik nooit begrepen, geen van de dames is professional genoeg om de danspaal te gebruiken. Meestal neem ik plaats waar ik de dames op de rug kan zien als ze na de show naakt weglopen, dat vind ik altijd de hoogte punt van de show.

  Kort daarna komt de manager die dan na elke optreden de paal schoonmaakt (vraag me niet waarom) en de panty opraapt en mee naar achteren neemt.

  Ik dacht al wat een nederigheid, een manager die de panty’s van de hoeren opraapt maar wat bleek, laatst bleef de deur op een kier en ik kon net zien dat hij even stiekem aan al die panty’s ruikt.

 7. @Trui II
  “In het huwelijk / relatie niet integer, in Forti niet integer.
  Haantjes & Hennetjes gedrag
  En de “Hennetjes” zijn net zo fanatiek, of soms zelfs fanatieker dan de haantjes.

  Zo zijn er al veel “Hennetjes” via Forti via de salaris “schaal” omhoog geklommen.

 8. @Trui
  “In het huwelijk niet integer , in Forti niet integer”.
  Is idd een hele sterke
  Mooie integriteitsgraadmeter.
  Deze regel geldt trouwens ook buiren Forti en overheid.
  Haantjes en kippetjes, of beter gezegd “Hennetjes” gedrag.

 9. Was inderdaad niet zo verstandig van Martina om een amoreuze relatie te beginnen met Neysa Isenia, die als niet integer wordt beoordeeld.

  Je weet dat bij een screening ook je bekende (bed)partners onder de loep genomen worden.

  In bed niet integer is in Forti niet integer!

 10. @Wum1

  Aardig deeltje uit een ingezonden stuk van de knipselkrant van februari 2018;
  “Ondertussen draait de overheid met een tekort van maar liefst 140 miljoen gulden. 33 miljoen is in de bodemloze put Insel gestort en afgeschreven, 19 miljoen is verkwist door Wiels en consorten en vele andere miljoenen zijn over de balk gegooid aan allerlei nutteloze reisjes. Al met al praten we over een immens bedrag, bijna 60 miljoen NAF dat simpelweg is verkwist. We zien daar niets voor terug, de economie van het land draait slecht, de criminaliteit rijst de pan uit, maar de mentaliteit blijft er eentje van ‘het feest gaat door’.?

  https://knipselkrant-curacao.com//ingezonden-insel-air-wat-nu/#more-216790

 11. @Commentpolis,

  Mijn verontschuldigingen…..!

  Was niet mijn bedoeling onder verschillende pseudos te reageren.

  Groet,

  De Rechtsstaat (en niet Rechtspraak)

 12. Nederlandse ambtenaren gaan toch binnenkort de lakens, hier op Curaçao, uitdelen? Of tenminste hoopt dit niks te hebben uitgevoerd kabinet van Ruggenaath!!

  Zelfs als minister voor de sier wil dan deze Stevie terugkeren?

  Uiterst belachelijk de vertoning van de huidige bijeengeraapte toneelspelers in de forti.

 13. Steven Martina is echt desperate voor deze functie. Een echte topper had allang voor de “eer” bedankt en was lekker iets anders gaan doen.

 14. Op zich wel goed dat Steven Martina bijna alle terrasjes in Punda bezoekt, het is wel jammer dat het allemaal Nederlandse terrasjes zijn en niet van YDK.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -