27 C
Willemstad
• maandag 26 september 2022

DKR | Knipselkrant Curaçao plat door cyberaanvallen

Dossier Koninkrijksrelaties Willemstad – Aanhoudende cyberaanvallen hebben de Knipselkrant Curaçao platgelegd. Het is de redactie al een week lang niet gelukt nieuwe berichten te plaatsen. De site is...

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...

DolfijnFM | Schotte vandaag opnieuw voor de rechter

Wandeling van Gerrit Schotte naar de poort van de gevangenis © Sinaya Wolfert

Gerrit Schotte staat vandaag opnieuw voor de rechter. Dit maal uit vrije wil. De veroordeelde ex-premier wil namelijk dat Roberto Pellicano wordt gehoord. Die is Officier van Justitie in Italië.

Die zou kunnen getuigen dat het OM in Willemstad heeft gelogen in het proces tegen Schotte. Veel zal het niet veranderen voor de straf van Gerrit Schotte, die is na het cassatieberoep definitief.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

10 reacties

 1. Juist Jan, Ruggenaath beloofde bij de verkiezingen de terugkeer van de integriteit in de regering.

  Maar zolang Stella van Rijn, door haar vrijages met Schotte beloond met de positie van secretaris generaal, op haar post blijft waren het niets dan leugens van Ruggenaath.

 2. Dat Schotte een onbetrouwbare politicus is, bewijst zijn levensloop. Echter al die media aandacht in het hele koninkrijk, maakt hem alleen maar populair. Als de media de hele tijd de smeurie op de voorpagina plaats, dan wordt het gewone volk beinvloed. Gerrit koopt de afstammelingen van Tula met sardienneblikjes uit Portugal.

 3. @ Abraham Mossel. Graag uw lidmaatschap van de PAR opzeggen zou ik zeggen. Het heet PAR maar het is geen PAR meer. De nieuwe generatie heeft de PAR totaal veranderd en de partij heeft geen ideologie meer.

 4. TV direct moeten ze ook verbieden ( de PAR moet gaan op treden net zoals de bus bestuurder uit venu )om nog ooit uit te zenden, dikke corrupte monster slang Cooper krijgt volop het woord ( heeft hij recht op! ) maar de aankomst van onze lieve Gerritje de tuin boskabouter krijg je niet te zien, waarom niet omdat tv 13 van de mfk is. Rugge naad?. treed eens op zo niet zeg ik mijn lidmaatschap op en begin nu echt een nieuwe partij, heb bij éen gexten om op te richten maar ben er direct uit gestapt toen eer een loser ff 4000,00 eerst in de kas stopte en twee weken later er 8.000,00 wou uit halen. ken je hem nog Stanly MOD POR

 5. @ Rens en @ macamba je kan ook niet anders verwachten van een narcist en pathologische beroeps leugenaar 1e klas mavo 3 met een gratis verkregen Doctor Honoris Causa Degree diploma, De MP van Venu Nicolas Maduro de bus chauffeur heeft er ook een gratis gratis gekregen, ik hoorde dikke corrupte Charles Cooper net op het Hel pleintje bij direct tv zeggen dat ze tot aan het gaatje gaan om Gerrit de Raaf los te krijgen uit de SDKK, Het boek is dicht MFK losers over en uit, over tot de orde van deze feest dag?. ps Ben benieuwd hoe Gerrty straks van de trap af komt na zijn aan gespannen recht zaken. waarschijnlijk is het huilie huilie. Wie betaald dit gelach eigenlijk allemaal???. vader van der Dijs die mee heeft geteld en gedeeld van die verdamte 200 miljoen aqa/RDK?, mis toch echt die sjeik Hakim, waar is die gebleven?

 6. Het is gewoon zielig .De man zal nooit toegeven .Hij doet dit alleen maar dat zijn aanhangers in hem blijven geloven .
  Zijn MFK project moet gewoon blijven draaien , komt nog genoeg geld via alle kanten binnen .En hij hoopt er natuurlijk ooit er weer uit te komen.
  mar zoals geschreven de rechtzaak vandaag zal niet veel uitmaken gelukkig,

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Hoofdrolspelers wanbestuur bij SLM mogen Suriname niet meer uit

De Nederlandse directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, Paul de Haan, en een belangrijke ex-adviseur van president Chan Santokhi, Prenobe Bissessur, hebben in Suriname een uitreisverbod opgelegd gekregen.

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -