DolfijnFM | Rechter: Moses moet komen opdagen bij Statenvergadering

Met vonnis

Gerechtsgebouw in Willemstad ook wel het Hof van Justitie. © Jose de Bruin

Marilyn Moses moet komen opdagen bij de eerstvolgende Statenvergadering. Dat heeft de rechter gevonnist.

Moses is daarmee verplicht om te komen opdagen en zo mee te werken aan de behandeling van het verzoek tot toelating van Saheen El Hage tot de Staten. Als El hage is geinstalleerd zijn alle zetels in het parlement weer bezet.

Bron: DolfijnFM

Naschrift KKC

Klik hier voor het document als u met uw browser het onderstaand Scribd document niet kan lezen of downloaden.

2020 08 11 – VONNIS kort geding Elhage vs statenleden, Staten, Statenvoorzitter en Land Curaçao

2020 08 11 – VONNIS kort geding Elhage vs statenleden, Staten, Statenvoorzitter en Land Curaçao by Knipselkrant Curacao on Scribd

11 Reacties op “DolfijnFM | Rechter: Moses moet komen opdagen bij Statenvergadering

 1. Jullie lopen weer allemaal achter, Mises is gistermiddag verschenen:

  https://antilliaansdagblad.com/nieuws-menu/22081-porfin

 2. Piet Heniger

  Wat als ze niet komt opdagen? Wordt ze dan thuisopgehaald? Krijgt ze een geldboete of gaat ze voor enige tijd bij Schotte op bezoek?

 3. wladimiro matos

  Senadora Mozes is komen opdagen op gezag van de rechter.

 4. Mag ze meteen gaan vertellen wat die bolle cooper haar in het oor gefluisterd heeft.

 5. Kijken of Moses aan burgerlijke ongehoorzaamheid doet.

 6. Kunneman als prof. Compliancy verdedigt personen die iets willen dat niet compliant is met de wet- en regelgeving. Dat hoort hij als Compliance-topper te weten. In zijn voorbereiding van de verdediging had hij dit in ieder geval moeten vaststellen. Hij had zich m.i. daarop als raadsman moeten terugtrekken want strijdend met zijn andere hoedanigheid als hoogleraar en pleitbezorger van handhaving van compliance.. Dat hij dit niet deed, tast naar mijn bescheiden mening zijn integriteit aan.
  Geld stinkt niet?
  Gelukkig hebben we op dit eiland onafhankelijke, integere rechters die hoogleraren Compliancy nog een lesje kunnen leren.

 7. De Rechtsstaat

  Wel inmiddels heb ik begrepen dat mevrouw Mozes naar de voorzieningenrechter is gestapt.

  Ook begrepen dat nog drie dagen in limbo zijn heeft ze haar punt gemaakt.

 8. ASO: ik hoop dat iemand dit vonnis aan Moses kan uitleggen, zodat ze begrijpt dat ze nu echt moet komen opdagen. Zelf zal ze al die moeilijke woorden wel te moeilijk vinden.

  Wat een schandalige armoedige vertoning. Ieder hestuur onwaardig. Mevr. Moses, gaat u alstublieft snel wat anders doen, niemand zit op deze treurige onzin te wachten.

 9. Achteraf kan iedereen een koe in de kont kijken, ik heb voor het begin van het proces aangegeven dat Moses met een waardeloze advocaat naar toe gaat.

  Hoe wist ik dat het een waardeloze advocaat is? Vrij simpel, de man heeft ooit een pinda verkoper in SDK verdedigt en 4500 gulden gevraagd en de zaak verloren. De pinda verkoper heeft vervolgens de radio gebeld en de zaak was geregeld.

  Toen de deken van advocaten Sulvaran en Peterson wilde schorsen en zei dat alleen de advocaten die hun contributie betaald hebben mogen stemmen.

  Zagen wij toen een lachende Sheldrey Osepa op TV die zich haastte om zijn contributie te betalen. Toen al dacht ik wat een waardeloze vent aan hem moet je geen huis verhuren.

 10. Abraham Mossel

  Spelen met vuur is vaak te duur, ondanks je vet betaald bent door stakkers als Pik Pisas en Amparo dos Santos die jouw op de mouw hebben gespeld dat jouw niks kon overkomen met deze actie. Je stond al een lange tijd op glad ijs maar nu ben je ook nog door gezakt, wie zijn dikke kont brand moet op de blaren zitten, maar ja je bent dokter dus kan je nu zelf brandwonden zalf op je eigen kont smeren aangezien Pik Pisas of everzwijn dikbuik vraken het niet doen die hebben je alleen maar misbruikt en steun van deze misbaksels kan je wel vergeten, toedeloedoe Moses bij de volgende verkiezingen word het geen 1 maar 0 zetel.

 11. Belofte maakt schuld Mozes. Eens kijken hoe flink je nu bent Mozes, oftewel gedaagde nr 5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *