DolfijnFM | PVV wil af van Franco op Statia

PVV: omdat Sint Eustatius bij Nederland hoort en niet bij Curaçao | ANP

Als het aan de PVV ligt, wordt Mike Franco naar huis gestuurd. De Curaçaose politicus is door Nederland benoemd als regeringscommissaris voor Sint Eustatius.

Volgens de PVV moet een Nederlandse regeringscommissaris worden benoemd. Omdat Sint Eustatius bij Nederland hoort en niet bij Curaçao.

Overigens is Mike Franco gewoon Nederlander met een Nederlands paspoort.

Bron: DolfijnFM

Een Reactie op “DolfijnFM | PVV wil af van Franco op Statia

  1. Het vertrouwen in politici afkomstig van Curaçao staat niet op een hoog niveau. Curaçao heeft aan dat beeld zelf behoorlijk meegewerkt. Een minister president van “het land” welke veroordeeld wordt en nu nog steeds samen met wat andere justitieel bekenden in de Staten zit maakt ook nu geen positieve indruk en dan heb ik het slechts over de laatste paar jaren. Evenzo was M. Wiels die ons destijds als “land”in Nederland vertegenwoordigde het absolute lachertje van Den Haag met haar zelfs openlijk genoemde bijnamen die nou niet bepaald duiden op successen. En wij op Curaçao lieten dat maar toe vanwege de alhier intern gevoerde politieke machtsstrijd en de continue graai en pastechi en familie bevoordeel praktijken. Of dachten we soms dat het niet was opgevallen. Het volk van Curaçao werd zo door de eigen politici constant voor joker in de uitverkoop gezet. Ik vind het niet vreemd dat een Curaçaos politicus niet wordt vertrouwd. In veel gevallen deel ik die mening zelfs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *