DolfijnFM | Proces Babel voorbij

Uithuilen bij de rechter | Extra

Na drie dagen is het proces in hoger beroep tegen Gerrit Schotte en zijn partner Cicely van der Dijs gistermiddag afgesloten.

Beide verdachten kregen in hun slotwoord de kans om een persoonlijke reflectie te geven. Voor Cicely was dat zwaar. Zichtbaar geëmotioneerd vertelde ze over de arrestatie en gevangenneming en de spanningen die dat in hun huwelijk bracht.

Het doet haar verdriet dat haar man die alles over heeft voor Curaçao, zo behandeld wordt. Uitspraak is 21 juni.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Proces Babel voorbij

 1. OK
  Gewoon afwachten tot 21 juli, net als het duo… LOL

  Misschien toch wel even vermeldenswaard;
  Het ‘kabinet’ Pisas, u weet wel de postkamer, postzegelplakker, heeft nogal wat mensen een baantje willen geven.
  Mensen in RvB, RvC, etc etc.
  Naar ik vanochtend uit het AD heb begrepen gaat dit nu dus niet door. Er wordt een ambtelijke commissie ingesteld die deze benoemingen binnen 6 weken gaat evalueren.
  Het zal duidelijk zijn dat het hier, familie, vriendje, neef, oom, tante, nicht, byside(s) etc betreft. Men heeft zich niet gehouden aan good governance.

  Het zou mooi zijn als de dames, heren rechters dit ook nog zouden kunnen meenemen. Het geeft eens te meer de doortraptheid van Schotte cs aan, met medeweten van die partijen die in de Pik Pisas regering zaten. Damn shame.

 2. Staat vermeld.
  Zichtbaar geëmotioneerd vertelde ze over de arrestatie en gevangenneming en de spanningen die dat in hun huwelijk bracht.

  Volgens mij moet huwelijk, relatie zijn.

 3. Wim die man had 50.000 mensen (kiezers) gebrainwasht inclusief, Drechi Pe. Eric Lapdance, LaStiwz, Mano, Peter P, warren allemaal in die val gevallen.

  Drechi pa bosnan tur hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

 4. By the way : Wat gaat de inspecteur der Belastingen nu doen? Uit de informatie van het OM blijkt toch zonneklaar dat Gerrit, Cicely en Vanddis alle drie de belastingen hebben belazerd!
  Die feiten zijn niet tijdens Babel ten laste gelegd en dus geen onderdeel van de op te leggen straf. Laat de inspecteur gauw alsnog een aanslag opleggen met een flinke boete en met een strafrechtelijke aangifte. Dit soort mensen moet ook financieel gestraft worden!

 5. Chi Chi Cicely moet eens googlen naar gekke Gerrit en alle veroordelingen voor creditcard fraudes en verzekeringsfraude en al zijn faillissementen eens bekijken die ze dan tegenkomt.

  Als je met deze criminele charlatan geboren uit het zaad van het kwaad van Hendrik Schotte een relatie begint ben je zelf geen haar beter.

  Maar dat de familie van der Dijs, van Curacao tot Miami, niet deugt wisten we al jaren.

 6. Walgelijk deze schertsvertoning van dit koppel met hun advocaten. Curaçao en haar inwoners zijn hoe dan ook de grote verliezers want vanaf 10-10-10 betalen we de prijs voor de tijd dat deze heer de macht naar zich toetrok, de kassen plunderde van de overheidsnv’s en nog heel wat, voor onrust gezorgd heeft op politiek en economisch terrein enz. Het is sindsdien puin ruimen en de bevolking betaalt de prijs al realizeren velen zich dit niet. Hoe sneller deze gluiperd opgsloten wordt hoe beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *