28 C
Willemstad
• woensdag 6 december 2023 23:12

DolfijnFM | Problemen bij voormalige Clarion nog steeds niet opgelost

Ze zijn boos omdat ze al twee dagen geen eten hebben gekregen, terwijl dat bij de prijs is inbegrepen | Jeu Olimpio

De problemen bij het On Vacation hotel in Piscadera zijn nog steeds niet opgelost. Gisteren escaleerde het bij het voormalige Clarion hotel toen een groep van 200 toeristen uit Colombia amok maakte.

Ze zijn boos omdat ze al twee dagen geen eten hebben gekregen, terwijl dat bij de prijs is inbegrepen. Reden: het bedrijf dat in de keuken staat is al vier maanden niet betaald.

De openstaande rekening is nu 800.000 piek. CTB is gevraagd om in te grijpen, omdat de situatie niet goed is voor de naam Curaçao in Colombia.

Bron: DolfijnFM

1 reactie

  1. Spijt me zeer, maar welk bedrijf laat een rekening oplopen tot 800.000 NAF en blijft maar doorgaan met voorfinancieren ?
    Dan heb je het toch niet helemaal door denk ik dan maar.

    Maar inderdaad is dit niet goed voor het toerisme, dit soort praktijken moeten worden voorkomen en dat kan alleen wanneer er regelmatig inspecties worden gehouden. Iedereen weet dat een hotel rond de 55 % bezettingsgraad moet halen alvorens er een break even wordt gehaald, dus wanneer een hotel dat continu niet haalt, dan wordt het tijd om op te gaan letten. Chata zou hier een hele goede voor zijn en wellicht kunnen ze ook hulpprogramma’s opstarten, zodat hotels worden geholpen op het gebied van marketing, management of waar het probleemgebied ook mag liggen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties