26 C
Willemstad
• woensdag 21 april 2021 22:33

PBC | Rekenkamer: ernstige tekortkomingen en zwaktes financieel beheer overheid

Persbureau Curacao De Rekenkamer constateert bij herhaling dat er ernstige tekortkomingen en zwaktes zijn in het financieel beheer van het Land. Dit heeft geleid, om 10 oktober 2010...

PBC | Overheid neemt besluit avondklok pas op 3 mei

Persbureau Curacao De maatregelen die gisteren zijn ingesteld of verlengd duren tot maandag 3 mei. Eerder had de overheid 30 april aangehouden. Dat wordt nu dus over het...

PBC | Curaçao is het snelst vaccinerende land ter wereld

Persbureau Curacao Curaçao is op dit moment het land waar de meeste vaccins worden gezet. Met 13,44 prikken per 100 bewoners is Curaçao volgens De Volkskrant het snelst...

PBC | Advocaten en Notarissen hebben weer ontheffing

Persbureau Curacao Weer is de lijst met ontheffingen aangepast. Vanaf vandaag staan onder andere advocaten en notarissen weer op de lijst van vitale functies en processen maar ook...

Democracy now! | Wednesday April 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img
HomeMediaDolfijnFM | Politie waarschuwt tegen sekstape met minderjarigen

DolfijnFM | Politie waarschuwt tegen sekstape met minderjarigen

sexting

De politie waarschuwt voor de verspreiding van een sekstape met minderjarigen. Die circuleert op sociale media.

Daarin zijn twee minderjarige meisjes te zien die seksuele handelingen verrichten en ook seks hebben met één of meerdere mannen’. De politie onderzoekt de zaak nu, ook omdat niet duidelijk is of deze meisjes seks hebben tegen hun wil of niet.

In ene persbericht vraagt de politie om de video’s niet verder te verspreiden en om informatie te geven als je meer weet.

Bron: DolfijnFM

Dit artikel is geplaatst in

10 reacties

 1. Het is moeilijk voor te stellen in wat voor gezin deze kinderen opgroeien. Het doet me gelijk denken aan wat elke dag op onze religieuze zender, TeleCuracao te zien is.

  Kinderen van rijke ouders die verenigd zijn in een soort sekte dat Youth Experience heet, deze kinderen zijn allemaal duidelijk gehersenspoeld en het geeft pijnlijk het klasse verschil bij kinderen aan. Het is een vorm van sociale segregatie met religie als excuus.

  De kinderen kaken allemaal uit wat ze van hun ouders en volwassenen over God hebben gehoord. Blijkbaar worden ze niet gemotiveerd om zelf te denken.

 2. @Henk1: minder-/meerderjarig is wat anders dan sexueel meerderjarig.
  Op Curacao is 15 jaar oud sexueel meerderjarig.

  Art 251: “Een persoon die, buiten het huwelijk, met een persoon die de leeftijd heeft bereikt van twaalf, maar nog niet heeft bereikt vijftien , voert onfatsoenlijke handelingen omvat, of met inbegrip van seksueel binnendringen van het lichaam, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zestien jaar”.

 3. @Marie, @Ger, seks met minderjarigen is niet ALTIJD strafbaar.
  Althans in Nederland niet:
  “…Ontucht / seks met minderjarigen 16, 17 jaar oud
  Vrijwillige seksuele handelingen met minderjarigen die zestien jaar of ouder zijn, zijn in beginsel niet verboden volgens de wet. Sommige handelingen zijn echter wél expliciet verboden, waardoor ook de mogelijkheid om ontucht / seks te hebben met minderjarigen van 16 of 17 jaar oud flink wordt ingeperkt…”

  Bron: http://www.wetrecht.nl/seks-met-minderjarigen/

 4. @Ger,
  Het was de film ‘Surviving R Kelly’ die de slachtoffers uiteindelijk ‘een stem’ gaf. Tevens de reden waarom hij weer aangeklaagd kon worden.

 5. “De politie onderzoekt de zaak nu, ook omdat niet duidelijk is of deze meisjes seks hebben tegen hun wil of niet.”

  Heren politie! even ter verduidelijking:
  Seks met minderjarige meisjes in ten alle tijden strafbaar. Of het nu vrijwillig is of onvrijwillig!
  Wat een gotspe!!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties