DolfijnFM | Politie Rio Canario voor schut

Feveren is populair op Curaçao, Justitie kondigde eerder aan hard op te treden.

De politie is in verlegenheid gebracht door een clip op facebook. Daarin zijn twee motorrijders aan het feveren voor het politiebureau in Rio Canario. Dat meldt de Èxtra.

De krant vraagt zich af, waarom geen enkele agent op het bureau ingreep. De politie zegt op de hoogte te zijn en onderzoekt de zaak. Volgens de Èxtra niet zo moeilijk: gezichten en nummerplaten zijn duidelijk zichtbaar in de clip.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Politie Rio Canario voor schut

  1. Gelukkig ligt Welly Westpunt in de kist, scheelt toch weer.

  2. Ja lekker de politie uitdagen en tegelijk aantonen dat deze hufters gewoon vrij spel hebben. In de buurt waar wij wonen dicht bij dit politiebureau wordt op bepaalde plekken veel aan fever gedaan tot zelfs die in de nacht. Wij hebben misschien het laatste jaar misschien wel 100 x gebeld en gesmeekt en gebedeld of de politie kan komen en optreden, nou ze zijn een keer geweest een 1,5 uur naar de melding. Het enige wat die politie zei, sorry we zijn laat. Maar het is mij wel duidelijk ze durven gewoon tegen dat motortuig niet op te treden.

  3. Ze blijven liever met hun dikke konten achter hun bureau zitten!!!

  4. Agenten geven liever bekeuringen aan makambas en toeristen,

  5. ” Volgens de Èxtra niet zo moeilijk: gezichten en nummerplaten zijn duidelijk zichtbaar in de clip.” De vraag is, of een rechter daar wat mee kan, tegenwoordig is het vrij makkelijk om foto’s en beelden te manipuleren.

  6. Abraham Mossel

    Politie is Bang!!! trouwens hoe zit dat met die monster coca diefstal van 400 kilo!!!!!!, net zoals je nooit meer van de ophanging van Pretu hoort, of niet dan Vaders, trouwens je bent aardig rustig vanaf je goud mijn Gerrit de Raaf in het gevang zit!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *