32 C
Willemstad
• maandag 15 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

DolfijnFM | Politie lost meer dan de helft van het aantal moordzaken op

HomeMediaDolfijnFM | Politie lost meer dan de helft van het aantal moordzaken...
Het aantal atrako’s bleef min of meer gelijk | Extra

 

De politie heeft dit jaar tot aan vorige week 53 procent van alle moordzaken opgelost. Dat is 20 procent meer dan vorig jaar.

Het aantal atrako’s bleef min of meer gelijk. In de afgelopen drie maanden werden 52 mensen gearresteerd, de meesten van hen zijn jongeren.

Tot en met gisteren heeft de politie 101 wapens in beslag genomen. Ook het aantal aanhoudingen in verband met relationeel geweld stijgt. 24 arrestaties in de laatste drie maanden van dit jaar.

Bron: DolfijnFM

2 reacties

  1. Deze cijfers zeggen niets, het lijkt alsof de bron het CBS met hun statistiek van natte vinger werk is. Misdaad verplaatst zich de laatste tijd meer en meer van winkels naar woningen.

    De meeste bewoners doen allang geen aangifte meer dus het lijkt alsof de misdaad cijfers dalen maar dat is schijn.

    Het is wel begrijpelijk dat de politie iets aan haar imago wilt doen, dit jaar alleen al hadden we te maken met politie die drugs uit politiedepot stelen, politie die niet reageert op huiselijk geweld met de dood als gevolg, hoofd commissaris van politie die zijn vrouw bont en blauw slaat en ga maar door.

  2. Eigenlijk is dat niet veel. In een hoop gevallen is de dader direct bekent of geeft zich zelf aan (zo’n 50% zit in de rationele sfeer) ik vind dit een bedroevend percentage, zeker niets om trots op te zijn.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties