DolfijnFM | Politie gaat samenwerken met beveiligingsbranch

Er is een speciale radiofrequentie ingesteld waarop politie en beveiligingsbedrijven met elkaar kunnen communiceren | Persbureau Curacao

De politie gaat nauwer samenwerken met beveiligingsbedrijven. De sector heeft gisteren een overeenkomst met de politie getekend om dat te regelen.

Er is een speciale radiofrequentie ingesteld waarop politie en beveiligingsbedrijven met elkaar kunnen communiceren. De veiligheidsbranch op Curaçao is gecertificeerd. Securitas, Titan Security, C3 en de beveiliging van de Centrale Bank, Banco di Caribe en MCB doen mee.

Bron: DolfijnFM

3 Reacties op “DolfijnFM | Politie gaat samenwerken met beveiligingsbranch

  1. Op zich gaat dit een vergelijkbare kant op als nl, daar is een roep om meer blauw op straat en dan krijgen ze werkeloze met portofoon zodat de politie op het bureau kan blijven. Met zoveel papierwerk hebben ze geen tijd om buiten te komen. Hier gaat dat voor normaal buitenwerk de particulieren sector worden. Voor aanhouding VKC en ordehandhving marine. Kunnen we mooi op het bureau blijven. Met zoveel papierwerk hebben ze geen tijd om buiten te komen

  2. Abraham Mossel

    Beveiligingsbranch, het personeel is vaker ouder dan 55 of 65 jaar waarvan een enkeling een vuurwapen mag dragen, de rest moet het doen met een knuppeltje, wat zet dit voor zoden aan de dijk, helemaal niks nada noppes, het boeven gilde lacht zijn L . L uit zijn broek.

  3. Dit gaat geheid mis, de politie zit vol rotte appels en nu komen nog meer rotte appels bij. Het zal me niet verbazen dat de agenten op kantoor willen blijven zitten om rustig van hun porkchop mitar mitar te genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *