DolfijnFM | Paard afgemaakt na botsing, ruiter zwaar gewond

De ruiter is met zwaar letsel opgenomen in het ziekenhuis en ligt op de intensive care.

Bij een botsing tussen een auto en drie paarden is gisteren één paard zo gewond geraakt, dat hij moest worden afgemaakt. Het ongeluk gebeurde op Bándabou bij Dokterstuin.

De ruiter is met zwaar letsel opgenomen in het ziekenhuis en ligt op de intensive care. De chauffeur van de auto gaf vermoedelijk geen voorrang.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Paard afgemaakt na botsing, ruiter zwaar gewond

 1. Waarom zou je ook zorgen maken. Rij 3 mensen dood terwijl je geen rijbewijs hebt, veel te hard hebt gereden, iets te veel gedronken hebt en nog proberen te vluchten en je krijgt 6 maandjes…

 2. Tja, de rijstijl van de lokale inboorlingen op bandabou is bekend. Asociaal, arrogant en schofterig rijden, en verkeersregels daar hebben ze nog nooit van gehoord. Ik hoop dat deze wannabe bestuurder een lange tijd bij Gerrit op de kamer mag slapen en voor altijd zijn rijbewijs (als hij dat al ooit heeft gekocht) kwijt is.

 3. Ik was er niet bij maar heb vaak mee gemaakt dat deze cowboys op paarden zich heel asociaal en arrogant gedragen. Heb vaker gezien dat ze kleine kinderen bijna overrijden met hun paarden. In dit geval geef ik toch de bestuurder van de auto het voordeel van de twijfel.

 4. Abraham Mossel

  De chauffeuse “waarschijnlijk het MFK viswijf Cons van Boca” van de auto gaf vermoedelijk geen voorrang!!
  Ik denk dat de chauffeur vermoedelijk lam dronken achter het stuur zat van de opening van het carnaval feest op zondag, en maandag nog zo lam als hond was wie ziet er nu drie paarden over het hoofd, en de geile media is de eerste die met naam en toe naam met het plaatsen van foto’s, dus moet het wel een bekende van de politiek zijn, of een die veel eet zaken heeft, maar eigenlijk in de coca drug handelt ??. Trouwens Gerrit de Raaf reed ook een vrouw zonder rijbewijs met een onverzekerd auto te met 130 km per uur te pletter op een weg waar je maar 50 mag rijden, Gerrit de Raaf heeft er nog geen dag voor gezeten , trouwens je hoort op dit moment helemaal nada niks van de schooier uit het gevang in de kranten en op direct tv 13.
  moet zijn RIP PAARD

 5. Abraham Mossel

  De chauffeuse “waarschijnlijk het MFK viswijf Cons van Boca” van de auto gaf vermoedelijk geen voorrang!!
  Ik denk dat de chauffeur vermoedelijk lam dronken achter het stuur zat van de opening van het carnaval feest op zondag, en maandag nog zo lam als hond was wie ziet er nu drie paarden over het hoofd, en de geile media is de eerste die met naam en toe naam met het plaatsen van foto’s, dus moet het wel een bekende van de politiek zijn, of een die veel eet zaken heeft, maar eigenlijk in de coca drug handelt ??. Trouwens Gerrit de Raaf reed ook een vrouw zonder rijbewijs met een onverzekerd auto te met 130 km per uur te pletter op een weg waar je maar 50 mag rijden, Gerrit de Raaf heeft er nog geen dag voor gezeten , trouwens je hoort op dit moment helemaal nada niks van de schooier uit het gevang in de kranten en op direct tv 13. RIP ruiter

 6. Weer te hard gereden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *