DolfijnFM | Opnieuw twee arrestaties in omkoopaffaire RdK

In deze zaak zitten voormalig directeur Roderick van Kwartel en consultant Ashley Isidora ook al vast | Persbureau Curacao

De politie heeft opnieuw twee mensen aangehouden in de corruptiezaak rond de RdK. Het gaat om technical manager Gilbert Gregory Cijntje en projectcoördinator Michèle Mario Kinburn.

De twee waren eerder al ontslagen vanwege hun betrokkenheid bij de corruptieaffaire. Ook zij zouden om smeergeld hebben gevraag bij een van de kandidaten die de raffinaderij wilde overnemen.

In deze zaak zitten voormalig directeur Roderick van Kwartel en consultant Ashley Isidora ook al vast.

Bron: DolfijnFM

5 Reacties op “DolfijnFM | Opnieuw twee arrestaties in omkoopaffaire RdK

  1. Vddijs, monk, m rojer, dos santos, pisas, cooper, braam, cova, neysa, capella, etc etc etc etc.

  2. Curacao revisited

    @shonfefe: dat zou niet al te moeilijk moeten zijn. Reinald Curiel loopt alle happy hours af. Hard werken, directeur bij ennia

  3. Wanneer gaan we de kliek rondom het Ennia probleem oppakken.Je hebt dan ook gelijk schoon schip bij de Centrale Bank

  4. ericlapas

    Het OM is niet meer serieus te nemen, waarom worden deze heren opgepakt terwijl Steven Martina niet één dag in de cel heeft doorgebracht. Trouwens sinds wanneer is het vragen van smeergeld strafbaar? Dat is onderdeel van onze cultuur.

  5. Het gegraai ende zelfbevoordeling zit hier in de genen, onvoorstelbaar maar overal waar een kassa staat zitten er graaiers omheen. De YDK is zijn “eigen” eilands grootste vijand en men reageert er niet eens meer, of slechts lauwtjes op. Gewenning kennelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *