DolfijnFM | Opnieuw geweld op de voetbalvelden

De bond treed nauwelijks op tegen voetbalgeweld. | ANP

CVV Willemstad heeft aangifte gedaan bij de politie vanwege een geweldsincident op het voetbalveld. Een speler kreeg woensdagavond twee keer een kaakslag en was even buitenbewustzijn.

Dat gebeurde tijdens de wedstrijd tegen SV Indekor. Er is ook een klacht ingediend bij voetbalbond FFK, maar daar verwacht Willemstad niet zoveel van. De bond treed nauwelijks op tegen voetbalgeweld.

Een aantal weken terug is een speler het ziekenhuis in geslagen en ook daar niet op geacteerd. Nu vestigt de club zijn hoop op de politie.

Bron; DolfijnFM

2 Reacties op “DolfijnFM | Opnieuw geweld op de voetbalvelden

 1. Ongelooflijk hoe laks, laf en lui de voetbalbond is bij dit geweld van idiote betatoeeerde proleten, die levenslang geschorst dienen te worden.

  Als er een FIFA snoepreis is staan ze wel allemaal vooraan,

 2. ericlapas

  Laatst was een samenvatting van een voetbalwedstrijd op TV er waren goed geteld iets van 18 man in het publiek. Het is toch zonde van zo een sportfaciliteit zelfs de kosten van de belichting hebben ze niet uit.

  Wat opviel zijn de vreselijke overtredingen, het is wel raar dat ze daar alleen een gele of rode kaart voor krijgen ipv een aangifte bij de politie wegens mishandeling.

  Laatst zag ik toevallig een honkbalwedstrijd in Buena Vista en volgens mij was dat een wedstrijd uit de A-klasse. Er was daar een jonge magere kerel die 3de honk speelde en de tegenstander was een team uit Sta Rosa met mannen die allemaal volgens mij meer dan 150 kilo wogen.

  Op een gegeven moment hadden ze door dat de 3de honkman een beetje onzeker was dus de coach gaf hen instructie om langs de 3de honk te slaan.

  De ballen vlogen met hoge snelheid langs de 3de honkman en gelukkig is die arme jongen niet tegen het hoofd geraakt anders denk ik dat een aangifte voor moord niet had misstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *