DolfijnFM | OMT Nederland adviseert negatief reisadvies voor kerstvakantie

Afgelopen zomer kwamen vooral jongeren terug van vakantie met corona. Het OMT denkt dat dit zich opnieuw zal herhalen tijdens de winter | Persbureau Curacao

Slecht nieuws voor Aruba, Curaçao en Bonaire: tijdens de kerstvakantie geldt in Nederland mogelijk een negatief reisadvies voor vakanties in het buitenland.

Dat adviseert het Outbreak Management Team. Zij adviseren de regering tijdens de coronacrisis.

Afgelopen zomer kwamen vooral jongeren terug van vakantie met corona. Het OMT denkt dat dit zich opnieuw zal herhalen tijdens de winter. Traditioneel het hoogseizoen op de eilanden.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | OMT Nederland adviseert negatief reisadvies voor kerstvakantie

  1. Ah ya de bekende ‘ontkenners’.

  2. Abraham Mossel

    Ga bijna elke dag naar de poenda en de markt ga vissen en kom overal mensen tegen en praat met ze, ga naar de toko. Draag alleen in een winkel een mondkapje en heb tot nu toe geen corona , God zegen de greep en hoop dat het zo blijft.

  3. Wij zijn in oktober naar aruba geweest en ik kan jullie vertellen dat ik me daar veiliger heb gevoeld voor het virus dan hier nu in nederland!!!!!

  4. Hou toch op. Stop de gips-vluchten dan ook maar.
    Hoe help je een hele economie om zeep? Naar het OMT luisteren…
    Hoe ga je je tegen een nieuw virus verdedigen? Blijven we tot in alle eeuwen mondkapjes dragen? Lopen we achter onze kinderen aan met een fles Lysol? We zullen allemaal en keer moeten gaan, maar hou op met deze onzin….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *